CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My Photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Friday, May 9, 2014

Santai petang jumaat 090514 ~~

Salam Jumaat semua.. Memang lama xmenulis, sekarang main tulis diary pulak..hihihiih ade ke diary nyaa..rasanya diary 2014 ni sibuk dok tulis hutang piutang sana sini,al maklum lah umo dah meningkat..so sel2 otak makin berkurang,nak ingt semua mmg xdapat so diary la jadi mangsa..hahah 

Entah la tak tahu kenapa,kalau dulu sibuk je nak update blog kalau boleh hari2,skrg nak sign in pon lupa.. kalau ikut naluri wanita aku ni rasanya dalam tahun ni kali ke 2 aku log in blog..ape nak jadi la blog aku ni..nak tukar template la..biar ada nafas baru katanya....betol x kak ton???!!! Bagi aku tahun ni cepat sangat masa berlalu..tup tup dah bulan 5,ramadhan pon makin hampir,hee aku rindu akan ramadhan..kalau di panjangkan umo nak puasa sunat rejab la minggu depan..awal2 nak puasa xleh lak.. ;) mudah mudahan semua berjalan lancar,nak latih perut untuk puasa,asik nak makan je kejanya..

Ohh ada 1 lagi cite nak share,sebenarnyaaa aku isterinya.. Ehhh ape pulak,itu tajuk drama TV3 la..eemmm emmm emmm sebenarnya sebenarnya sebenarnya Dragon Ball ada 7 biji semuanya..betol kan.. ok enof,stop merepek..aku nak share ayang aku officially became untie..hehehe akhirnya umo 25tahun aku baru jadi untie..rasa macam hot untie lak..hahhh gitu.. giler glamer la kak jah sorang ni,pelis la.. jap2,aku nak cari pic paling meletop aku ngan baby bam abdul matin ni.. Semoga aku dikurnia anak seindah ciptaanNya nanti.. Amin Ya Rabbal Alamin.. 

Tu diaaaa... aku dan babymatin di hotel de palma shah alam 'Sepetang bersama Ustaz Kazim Elias' Hensem ustaz ni sebenarnya.. selalu tengok kat Televesen jer.. hari tu nampak langsung,mcm nak meroyan pon ada.. peeehhhh ayat poyo giler kan... Ok la,jejari comel aku dah letih ni.. Taaaaaa
 
Photo: Me with babymatin#3month#de palma#santai petang

Nota Kaki : Babymatin berkata dalam hati; cantiknya lah untie aku ni..XOXO 

Sunday, January 26, 2014

1st post in 2014!! :)

Assalammualaikum..


Lama xmenulis,rasa ketaq luntut ni nak menaip..hahaha jgn nak gebang sangat leh? xde makna la nak ketaq bagai..tapi lame menulis tu betol,last post masa raya tahun lepas.. amik jari kira la sendiri k.. sekarang rajin tulis diary sendri,so malas la update blog..bukan nya fames pon..xde dpt income juta2,nak cashout nuffnang pon xpenah dapat la..nmpak kt situ betapa xfamesnya diri aku ni.. nak post hari2 pon xde sape nak bace..so baik tulis diary sndiri..mmg xleh sape2 baca kan..

Tahun baru 2014,macam2 dugaan aku kena..xtahu macam mana nak handle tapi tetap berlagak cool..depan org jangan nampak kalah..biar kalah dengan si Pencipta..Kau berikan aku kekuatan untuk semua dugaan ini Ya Allah..amin

Tarikh 25hb Januari,dapat berita pemergian Pak Cik di Kluang Johor..moga orh nya dicucuri rahmat dan di masukkan di dalam golongan org2 beriman..amin ya rabbal alamin.. Al-Fatihah 

Nota Kaki : Apa pon yg terjadi, berjalanlah tanpa henti.. (:

Thursday, August 22, 2013

Salam Syawal..


Salam 15 Syawal semua.. masih xterlmbat kan tok saya ucap Salam Aidilfitri kepada semua taman blogger saya.. Maaf zahir dan batin kepada sesiapa yang terasa or xsuka dengan cara penulisan saya..harap dimaafkan,kerna saya hanya insan biasa...

Emm memang dah lame xupdate blog,tapi kalau jari terasa nak menulis saya terus log in.amacam raya? sakan x?ehehhe kalau tanya saya,tahun ni raya biasa2 jerk..mungkin dah besar kan..so excited raya cam zaman kanak2 dulu dah kurang..mungkin tunggu dah ada ehem2 kot baru sakan...bahahaha gatai!! 

btw,saya dah ade instagram..hehhee pada sesiapa nak folow tu meh la folow kita @ http://instagram.com/ekyn_yoana k bai... ;)



Nota Kaki : Takziah kepada keluarga yang terlibat dalam kemalangan Genting Highlands semalam.. Al-Fatihah.. 



 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com