CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My Photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Sunday, January 26, 2014

1st post in 2014!! :)

Assalammualaikum..


Lama xmenulis,rasa ketaq luntut ni nak menaip..hahaha jgn nak gebang sangat leh? xde makna la nak ketaq bagai..tapi lame menulis tu betol,last post masa raya tahun lepas.. amik jari kira la sendiri k.. sekarang rajin tulis diary sendri,so malas la update blog..bukan nya fames pon..xde dpt income juta2,nak cashout nuffnang pon xpenah dapat la..nmpak kt situ betapa xfamesnya diri aku ni.. nak post hari2 pon xde sape nak bace..so baik tulis diary sndiri..mmg xleh sape2 baca kan..

Tahun baru 2014,macam2 dugaan aku kena..xtahu macam mana nak handle tapi tetap berlagak cool..depan org jangan nampak kalah..biar kalah dengan si Pencipta..Kau berikan aku kekuatan untuk semua dugaan ini Ya Allah..amin

Tarikh 25hb Januari,dapat berita pemergian Pak Cik di Kluang Johor..moga orh nya dicucuri rahmat dan di masukkan di dalam golongan org2 beriman..amin ya rabbal alamin.. Al-Fatihah 

Nota Kaki : Apa pon yg terjadi, berjalanlah tanpa henti.. (:

Thursday, August 22, 2013

Salam Syawal..


Salam 15 Syawal semua.. masih xterlmbat kan tok saya ucap Salam Aidilfitri kepada semua taman blogger saya.. Maaf zahir dan batin kepada sesiapa yang terasa or xsuka dengan cara penulisan saya..harap dimaafkan,kerna saya hanya insan biasa...

Emm memang dah lame xupdate blog,tapi kalau jari terasa nak menulis saya terus log in.amacam raya? sakan x?ehehhe kalau tanya saya,tahun ni raya biasa2 jerk..mungkin dah besar kan..so excited raya cam zaman kanak2 dulu dah kurang..mungkin tunggu dah ada ehem2 kot baru sakan...bahahaha gatai!! 

btw,saya dah ade instagram..hehhee pada sesiapa nak folow tu meh la folow kita @ http://instagram.com/ekyn_yoana k bai... ;)



Nota Kaki : Takziah kepada keluarga yang terlibat dalam kemalangan Genting Highlands semalam.. Al-Fatihah.. 



Wednesday, April 24, 2013

Wordless Wednesday # Gwiyomi


Hi! Lame x ber WW. WW tok arini ialah Demam Gwiyomi. Hmm dulu dunia sibuk nak ber"Gangnam" style,sekarang ni pula semua sibuk nak ber "Gwiyomi"..rata2 sibuk dok buat video untuk benda alah ni..adeiiii semangat kobar! 

Errr kuat betul pengaruh korea ni kan, rasenya dulu so so jer tp 2 3 menjak ni entah wabak apa melanda serve je internat mesti ade org yg upload video ni..retis ke xretis pon sama naik..tau la Gwiyomi kan..hahahah 

Ehh,kate WW tp panjang lebar lak..baik lari dulu kang peminat Gwiyomi letup aku lak..hihihih

 k bye!! 



Nota Kaki : Hee rasenya lebih afdal kalau kita terpengaruh dgn ilmu2 agama berbanding bnda yg xsepatutnya..

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com