CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Thursday, June 11, 2009

SeTeLaH SuMeNya..(",)


masa: kol 11 kot
tempat : lua class BK A2/6
hari : class party sedunia..

tyme ni cam da bengong2,sajer curi tulang tok bergambar jap...sory ea kawan2 curi tulang jap,cian korang kan...kihkihkih
pic ni lak tgk2 balik cam nk ngorat si farid ni jer...tp x k,kami kawan baik punye...hahahahaha
we are SAMPAT_CREW..!!!!peace no war....

ini aku yg sengal,xde keje...so jadi la model belon...kasian dehh gue..hhohohohoho
mane kawan2 aku ni,sume xnk bergambar ker...haiyooo rugi tau x...

haaa,ade pon pic aku ngan dak eita ni..lame xbergambar sehh ngan die..maklum la,bz...tp die ni ntah pandang mne la haii..kamera depan laa eitaa...
tyme ni gk aku leh lak kena masok pertandingan minum ais gas..mule cuak gk kalah..tp menang beb no 1...ehh silap,no 2 jer..:( sory eita,i bab2 ni LEM skit...hehehehehe
b4 2,masin mulut seihh..bru je ckp klu la eita kena,then org pon kena kan syok...sekali menang same2 kena,ade jodoh arr..opsss,jgn pk lain okey...kami normal...lalalalalala

hah,kalau nk tau ni la competitor ktorg, dorg yg menang no 1 klu dorg xde cnfrm ktorg menang kan....b4 tu da suruh da si farid ni minum lmbt2,tp die g minum laju lak..haisshhhh saje je kan nk menang...heee tpkan,usha2 balik da macam sesuai lak dorg ni,bagai pinang..ehehehehe jgn marah ea..gurau jer lorhh.... tpkan xleh blah,leh lak ktorg same2 lawan..go la SAMPAT_CREW,n yg penting kami xleh pisah,nk men game pon leh kena same2..cmner 2...lu pk la sendiri k..weee

SAMPAT_CREW...finally ade gk pic kami ber-5..kami la muke2 SAMPAT_CREW...yg paling cute sure la sya A.K.a ekyn...hahahahaha korg jgn jeles tau...
tgk la,ktorg ade belonnnnnn...korg ade?xde kan...kami gembira tika ini..


p/s-kesimpulannye...syok gk la party ni,leh mkn2...mkanan kan sahabatku..so mane xhepy aty ni..hahahahaha to all my kawan2...thnx n congrat ea cz da berjayakan party class ni...
all de best to all my classmate....^_^

6 pengkritik tetap:

yanalolu'xx said...

weee~

die menang ahh..

congrates2..

bile lagi la nk ade party2 camni ek..

;p

butterfly said...

len kali arrange lg...
mcm ni...
party yg game nye psl mkn je..

yanalolu'xx said...

tp yana x menang..
huwaaa..

:((

yanalolu'xx said...

tp yana x menang..
huwaaa..

:((

~LoVE PiNk~ said...

hehehe,xpe yanaa..nnty kita wt party lagi tau,then org bgi yana menang...heheehehe

~LoVE PiNk~ said...

butterfly-btol3...
kita wt prty khas tok mkn je and games pon mkn jer..kikikiki

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com