CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Saturday, June 5, 2010

pengumuman..

salam semua..

firstly saya nak say thank you pada yang follow saya...sayang bangat kt semua!!!muahh3...*saya akan follow anda kembali just inform k..

musim assignment yang membunuh telah kembali, nak x nak kena la siapkan..haty pon dah xsabar2 nak habiskan semua assignment then focus untuk final exam pulak...*wish me luck

dengan ini, saya ingin membuat pengumuman jika saya lambat untuk lalu lalang di shout anda dan juga lambat untuk memberi kata2 semangat pada entry2 anda maaf dipinta kepada semua rakan2 blogger ku ea,...*hee macam raya lak kan??ooppssss

mood-menghitung hari

5 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

harapan nusa bangsa

All the best!A Ja!

Amin

♥ Xett Hereen ♥ said...

okes!
gudluck!!
=]

~LoVE PiNk~ said...

peri-thnx sis..muahhh

hareen-thank you dear..:D

MrNamiruz said...

gud luck..hehe

~LoVE PiNk~ said...

thnx ea mrmaniruz...

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com