CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Friday, July 2, 2010

rindu ingin menulis..

agagagagga...
sudah sekian lama aku tidak menulis..
haaiii,rindu rasanya,,,,kawan2 semua rindu i x??*blushing* perasaan lah kamo ada org nak rindu kan...:p
sorry yang lalu lalang kt shout box i coz lmbat berkunjung and melawat blog u all semua..

alhamdulilah,aku dah pon selamat menghabiskan sesi pembelajaran di peringkat Hingher National Diploma,dan kini aku berusaha menjadi usahawan yang berjaya dengan menanam anggur di pinggir bibir..opppsssss,cam x kena jer..hua hua hua

sejak dari balik bercuti ni,baru hari ni aku dapat on9 dengan tenangnya,di saat ini aku sedang duduk bersila atas kerusi sambil menaip seorang diri di ICE ROOM taman shamelin..ramai yang lalu lalung dan tengok2 ke arah aku!!1huhhh,apa korang pandang2 haaa??aku lawa kan??ke baju aku koyak ek??hhuhuh ape2 laa ea,janji aku xmintak sapa2 duit tok langsaikan sume bil aku ni...hehehehhe
tapi agak bosan kan duduk sorang2,errr xda sape2 ke ek nk ngorat aku kt cnie??kah kah kah gedik sehhh...

sebelum aku pergi,inign aku menyannyi sebuah lagu kepada anda semua...dimintak jangan tutup telinga oke,kalau hujan anggap sahaja hujan rahmat...ngeee

Sendiri

Sendiri
Manempu hidup
Tiada berayah tiada beribu
Sendiri aku berjalan
Tiada harta menjadi bekalan

( korus )
Belum pernahku kesali hidupku
Lahir kedunia pun begitu
Suka dukaku tanggung sendiri
Dengan ketabahan hati
Mana saudara manakah teman teman
Disaatku memerlukan
Kepalsuanmu makin menjadi nyata
Kemesraan sementara

Sendiri
Kadang menyiksakan
Kerna tiada teman bicara
sekian,terima kasihhhhh....=) 

4 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

perghhhh,lu saje an..an..an kasi wa panas :(..tau la u sejuk mkn sekem

bermadah luk ya :P

~LoVE PiNk~ said...

wakakaka...
bnyk lu punya ais krim..
gua tumpang duduk jelaa..
tggu umi janggot doe...
uuwaaaa;(

Peri PiA said...

eleh,xkan dia bg dudok free aja :|
ttp pkl bape?

~LoVE PiNk~ said...

hahax..pitih kurang minum coke jer rm3.00..malu ooo..
tutp malam kol 11...

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com