CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Saturday, October 8, 2011

semoga bahagia..

salam semua..

kabare??hehehe cam la pandai ngomong jowo..saje je nk testing 1 2 3...

lame xmenulis,cam bese la bz jadi suriuma yang bape xberjaya..hampir 3 bulan xkeje naik beku ilmu dikepala..harap2 masih  boleh digunakan lagi ilmu aku ni..hik3

hhhmmm pertama sekali,aku nak meluahkan 1 2 kisah aku yang semakin aku pendam makin sakit dibenak haty..ermmm kisah idup makin hari makin mencabar,lepas 1 1 dugaan yang menimpa..mudah-mudahan aku dapat kawal emosi aku supaya xmasuk tanjung rambutan..ahahaha

insyAllah 17hb aku start keja baru,keja biasa2 jerk..aku yang pilih nak keja cmni...mungkin keja cmni boleh aku menjauhkan diri dari seseorg n perkara yang boleh wt aku sedey..biarlah aku bawak diri bersama keja baru aku..semoga kau bahagia bersama org yang kau pilih..org yang kau menangkan selain aku..mungkin aku ni bnyk bagi kau masalah selame hidup kan xpee aku sedar..aku boleh g jauh tok bagi aty kau puas...

to my parents,maafkan ananda mu yang serba kekurangan,insyAllah ananda mu ini akan menjadi anak yang baik dari masa ke semasa..amiiinnn lepas ni boleh la menangkan anak2 yang lain kecuali anandamu ni..sesungguhnya anandamu ni menganggap semua ni ketentuan Allah dan mungkin ada hikmahnya..aku redha

to my sayang,thnx coz being wif me all de time..adviced me,care bout me,and so on..mudah-mudahan kita dapat rezeki yang lebih tok masa depan ea..aminnn
lagi 1,nnty syg kena outstation 3 mggu jgn lupe b k..jgn noty b kt cnie baik2 jer nak start training..heee walaupon jarak menjauhkan kita tp haty b dekat jer...alamak jiwang la plak..pesanan ikhlas tok yang tersayang...

fuhh lega rase haty bile dapat menulis walaupon sepatah dua kata..opppssss

sampai berjumpe lagi...adiossss

*p/s : takot sebenarnya nak start keja baru..darah gemuruh betol laa..haisshhhh

1 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

hmmmm

e nmpk

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com