CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Friday, November 16, 2012

selamat semuanya!!


hye korang!! wiwit sambil kenyit2 mate!! hahaha saya bukan nak ngorat,saje nk gediks skit..hehhehe 
hacumm!!!adehh selsema sudah..ni mesti habuk bnyk kan..hehehhe 

memang saya tau dah berbulan saya xupdate,xtau la nape..nak kate merajok dalam dunia blogging ni x jugak..tp jari jemari rase berat nak menaip..maaf ea korang kalau korang menunggu post dari saya *(ehh,ade ke org tunggu?mood : perasan sudah hahahaha) 

saya oke je cam biase,pergi balik keja then dok uma tunggu org minang..*hahh gituuuu
keadaan kesihatan pulak kejap oke,kejap xbape oke..ni tgh selsema mungkin kerana cuaca xpon berjangkit virus dari ofismate saya..
tp itu xde masalah sgt,makan ubt ok la tu..yg jadi masalah besar xtau la nape lima jari saya menggelupas teruk sekali pandang dah macam nenek kebayan huwaaa sedihh..
da dekat sebulan xbaik2 lagi..n sekarang ni naik kt kaki..rase kebas2 jer kaki bile cengkam..nk pakai selipar or kasut pon da segan jer org tengok kaki buruk...kenapa kah??doctor lak asik cakap allergic,tp allergic ape..hhhmmm "Ya Allah,sembuhkan lah penyakit hambamu yang kerdil ni"..aminnnn

k bye sume,harap2 pasni saya rajin nak update ea..muahhh!!

Nota Kaki : pada sume yang lalu lalang kt shout nnty saya balas kunjugan oke..jgn jemu lalu citu tau..wee


4 pengkritik tetap:

hazwan hairy said...

dtg buang habuk2...haha...bz sgt la tu..

~LoVE PiNk~ said...

hahahaha baiknye die..

ermm bz x bz laa..xde idea nk update ape nya..huhuhuhu lain la die fames ames :P

FatihaNur said...

Amboi..bz sungguh dia sampai alergik....

Salam maal hijrah....

~LoVE PiNk~ said...

fatihaNur-hehehe salam maalhijrah dear..

hehehe idak ler bz benor..tp xtau la nape allergic bgai ni..hhmmm

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com