CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Sunday, March 22, 2009

BiAr Xde TaJUk...

ermmm aku xtau cmner nk mulekan..
tapi ini dtg dari haty aku yg ikhlas..
jujurnye,aku mmg sayang sgt kt kawan aku yg sorg ni..name die eita..
aku kenal die dari aku awal masuk kolej..
tp sejak akhir2 ni aku pon rase pelik,dan die aku xtau la samaade rase or x ape aku rase..
aku rase ktorg ni da x cam dulu...
kadang2 aku rase aku salah coz aku ni bnyk prob then suke pk bukan2..disebabkan itu gk aku suke dok sendiri i mean cam wt hal sendiri je,kalau ade bnde penting baru nk ckp..
so aku ni lak jenis tgk org 2 masam muke aku pon mls la nk tegor diam jer..
yg die lak klu aku diam die lagi la diam..
tp ngan org lain ok jer..kadang2 terase gk aty,tp pk2 aku kot yg terok..
hee xtau laa,yg penting Tuhan je tau ape aku lalui n buat aku jadi camni...

1 pengkritik tetap:

Sly Nolan said...

Thank cuz follow~ nak follow gak tapi mane button follownyer\?

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com