CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Thursday, March 26, 2009

tiME sKoLA...


heheeh ingat nk citekan skit laa mase skola dulu,tp mase 2 time darjah 1 sampai la darjah 6.. ni laa bas yang aku naik,laju beb..cam roller coaster..xcaye cube laa..hahahaah(seram...)
bas ni buruk kan,tp jgn hina die laa berjasa kt aku,kalau xde bas ni xabis blaja la jawapnya aku ni..kuikuikui..
name bas ni kan bas selangor..kami gelar kan die merc merah..hahahaah (mercedes tue..) korang ade??xde kan..??hihihihihihihih
tp sekarang,da lame giler x naik..xingt la bape lame,tp memang lame giler x naik roller coaster ni..

tp aku naik bas ni xabis sampai darjah 6,mase aku da naik tingkatan aku ade gk naik merc ni lagi time nk g tuisyen..
paling best tingkatan 5 laa,g tuisyen jauh skit so kena la naik bas...

ade sekali tu,ktorg 1 group tuisyen nak balik n tggu bas dengan sabarnye..
tunggu punye tunggu merc pon sampai...
ape lagi,berebut2 nk naik..bile da naik tu,baru perasan yg driver ni si sombeng da la garang, suke marah2..tp paling xleh tahan pasang lagu jiwang thap leleh beb...dangdut pon belasah,bayangkan laa dalam bas yg penuh2 tu leh lak pasang lagu jiwang..haiii... ktorg panggil die si sombeng je..(sorry ea,bukan mghina tp die ni mulut jahat skit). nak dijadikan crita,ktorg ni plan baik punyer dalam bas b4 turun ktorg nk kenakan die,die ni kan garang suke marah2,ape lagi nk laa tgk die marah2 dalam bas yg penuh 2..
time nk sampai,ade sorg ni da stnby nk tekan loceng 1,2,3, ape lagi tekan..tekan bukan sekali,tp berkali-kali so bunyi nyer ting,ting,ting,ting,ting,ting,ting,ting,ting,ting,ting,ting,........x50
ape lagi..jadilaa insiden:

sombeng: WOIII,korg ni giler ke hah??
dalam bas: hahahaahahahahaha (gelak pecah perut)
sombeng: aku dengar laa bunyi loceng tu,korg ni bo*** ke ape.. tekan sekali da.. *&^%$#@^&*%##2
dalam bas: hahahahahahahaha (still gelak)

aduyaii,macam2 gelagat naik merc ni,kadang2 rindu lak nk naik..tp kadang2 malu sehhh..hahahaah cam tebal je muka nk tahan merc merah ni...hehehe

k laa,saje je nk cite sal zaman dulu2,tetiba teringat jer...


so sape2 yg nk rase naik roller coaster try laa naik merc merah ni a.K.a bas selangor....hehehe nnty leh laa rase dan percaye ckp aku..hehehe

1 pengkritik tetap:

PiA said...

hahaha tu versi u...ko jage ko yer

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com