CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Wednesday, May 27, 2009

FruSt....

hhhhmmmmm awal pagi aku gagahkan diri untuk berlawan dengan syaitan yang asik suh aku tido jer,tp atas usaha dan penat lelah ku berlawan dengan sume setan2 tu, aku pon berjaya bangun dengan cemerlangnyaa....(lihat la dunia,aku sorg yg berwawasan tinggi)
sepatutnye temujanji untuk di "VIVA" adalah pada pukul 8.30am tp dilewatkan sikit sampai la dekat kol 9.00am kot..
in my group, aku org pertama untuk di 'VIVA',takut+gigil sume ada...
last2,aku jadi frust...ape yg ditarget xdapat tp atles aku dpt good result even aku nk lebih dari tu:(...mybe salah aku kerana xsedia dengan lebih gigih...arrgggghhhhh TENSION...
da ar asgnmnt berlambak2 sume nk atr dalam mase terdekat...Thank God aku ade kawan2 yg leh n selalu bantu..thnx frenz..love u all...muaahhh3


p/s=xsabar rasenye nk tggu setle sume asgnmnt..ade org jnji nk belanje makan...makan besar la jawapnye...lalalaalalala=p mkn adalah 'member karib' ku... PEACE

4 pengkritik tetap:

"PiA" si Peri Perasan said...

bile nak jwb my tag pari2......jenuh akak tggu nih..

yanalolu'xx said...

eky..gud lucks sem ni..

mesti dpt 4flat lg nih..
:p

~LoVE PiNk~ said...

thnx ea yanalolu'xx..
kamoo jugak gd luck 4 this sem..
ermmm xdelaaa,mmg cnfrm xdpt kot...:(

~LoVE PiNk~ said...

si peri perasan!!sabar laa..gue ni cbuk..hohohoo

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com