CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Wednesday, March 2, 2011

aku ingin tenang...

hhmmm sejak bape bulan ni kepala aku berat jer...sampaikan badan pon makin berat huhh dalam kurungan makin gemok!!!aduhh tension tension!!!sape2 ada jual ubat kurus sila hubungi saya!!!!

kt ofis aku serabot ngan perangai orang atasan aku ni haaa abis2 mintak itu ini.pastu semuanya nak cepat...aduhhhh sabar la wei aku tau la nak buat..tp bagi la masa skit..aku da usaha wt yang terbaik wokk tok korang,tp xreti nak menyabarkan??eeiii

bila lah beban ni nk abis kan??gaji pon lom masuk..kalau ada sedap skit nak g shoping tenangkan fikiran..makan angin ke kan...ni makan habuk je hari2...adosssss

tp 1 part yang aku suka,aku da bleh on9...waka waka kau ade?xdee...ahahaha AAK???tp ada lagi,awal2 da kena sound time keja no FB, no ON9 n bla bla...ye!!aku tau laaa aku ni kan ala2 skema mmg xon9 lgsung time keja cume pas keja jer aku suke pasang musik di hatiku n masok blog...aku rindu kt log aku ni haa...rindu nak merepek panjang2...hehehhe

p/s-akan cube selalu ber blog walking pasni...ahakz...:)

2 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

cian deh!!

~LoVE PiNk~ said...

huhuhuh..cian je ker??

ngee thnx 4 da subway...yummy!!

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com