CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Saturday, March 5, 2011

teacher ke ni???

hi..
masa ni aku stil kt ofis...katenya OT la sampai kol 5 keja banyak la katekan....tapi tadi tgh sedap2 melantak spicy chicken Mcdeluxe tiba2 ada member aku ni story..

dia : eh awk!!ada on youtube x??sekarang ni ade video teacher sh**a tgh hot dalam youtube...
aku : hah yekee,video ape??
dia : alaaaa dia wt miming lagu2 maher zain,stacy,ana rafali,shakira n banyak lagi laaa..awk try la tengok ea..
aku : ok2..nty saya tgk ea..dalam kurungan kepochi gk aku ni...hahahaa

aku pon ngan semangat on la youtube nak tgk video tu..
masyAllah,terkejut aku tgk video die..nape la die wt video tu semua...memang la video tu xcam video2 aksi terlampau or ehem2...tp as a muslim yang tertudung dan juga gelaran sebagai Teacher tidak manis sekali dengan ape yang dah dia buat tu..adoyaii aku nak komen bnyak2 pon xleh...coz everbody not perfect..
cume aku  nk share kan pandangan aku kalau aku salah sila la tegur ea....sesiapa berminat try la usha link ni..nnty korang leh tgk bnyk lagi video2 dia...

http://www.youtube.com/watch?v=HV7IW3n5oWs&feature=related

p/s-tujuan dan niat tuan hamba menulis ni bukan unutk mengutuk or ape,cume sebagai rujukan pada hari2 yang akan datang...terima kasih

3 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

ketinggalan zaman!!wakakaa!

Mrs Sufatiha Infinity said...

salam..tgk dah video ni..x tau la ape nak jadi zaman skrg..x melambangka ciri2 seorng cikgu...tol ke dia ni cikgu?? macam gi** glamer jek...

~LoVE PiNk~ said...

pia-ek eley...
gua mmg sipot xtau ker>>ahaahha

mrs sufita-haa tau xpee...aduhh malu lak rasenya bila tgk video ni..ish3

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com