CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Friday, September 14, 2012

Tip Jumaat ;-

 
Selamat pagi semua,lama kan saya xupdate..agak2 ade x rindu tulisan kusut masai saya ni?hahahha kalau xde nak buat cmne kan..saya bukan artis,bukan shiapa shiapa yang popular dgn penulisan..bak kate Kris Dayanti 'aku wanita biasa'

Maaf ea sume buat masa ni saya xdapat nak membalas comment,shoutbox or sume2 yg berkaitan dgn dunia blog la.. insyAllah kalau saya dah rase semangat nak berblogging saya akan melawat sume yang sudi menjejak kaki ke blog PPP ni..O:)
 
 Pada sesiapa yang berasa dalam kesempitan,kesedihan dan banyak lagi yg ke saya dengan dengan rendah hati ingin memberi sedikit kate2 semangat untuk renungan kita bersama..:-)
 
 
 Hati bertemu musibah, kesedihan datang..
Hati bertemu dugaan, kedukaan hadir..
Hati bertemu ujian, gelisah bertandang..
Menadah tangan, melihat langit, bicara hati,

“Wahai Allah, hambamu redha, gantikanlah
ia dengan ganti yang lebih baik. Amin.” :'( 
 
 
 
 Nota Kaki : Kadang-kadang terase ingin seperti sudah putus harapan tetapi aku harus Redha dengan semua ketentuanNya.. Berikan hambaMu ini kekuatan.. :-((,:'(,:'-(
 

4 pengkritik tetap:

Kesuma Angsana said...

tq share ye dear!

~LoVE PiNk~ said...

my pleasure :)

Bulan Syurga Firdausi said...

amin ya Allah..sabar lah hati..teruskan bdoa :) syukran ye kongsi doa tu...

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com