CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Thursday, August 30, 2012

Open House PPP :)


Hi all, sory ea lambat nk pos entry ni..dari sehari ke sehari asik delay jer nk update..malam ni gagahkan gak jejari chubby tok pos entry khas ni...

Last post WW semalam ade mention nk invite rakan blogger open house kan..?jawapan nya ea,saya dengan ini menjemput rakan2 blogger yang sudi nk dtg ke majlis perkahwinan kakak saya pada sabtu ni iaitu 1/9/2012 hee kira open house jugak kan kan.. ^_^

So pada sesiapa yang berada di kawasan Sg buloh atau yang sewaktu dgn nye jemput la hadir ea.. o_O

Kad jemputan untuk rakan2 blogger PPP a.k.a ekyn :)


Peta untuk tempat kenduri :)

Nota Kaki : Perhatian pada HH, ari tu kate nak dtg kan..ade bran ker??hehehhe 


4 pengkritik tetap:

Kesuma Angsana said...

tq invite ye, tp KA dah engaged dgn plan len, mugnkin len kali ye

aisya said...

wah bestnye.. nak je dtg. tp jauh sgt lah.. hehe

IFA Athirah said...

waaaaaaaaaaahh ^_^

~~oOpEt~~ said...

comelnya kad jemputan.. hehe.. versi hp ke pic ja nh?

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com