CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Monday, December 10, 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE











Fffuuuuhhhhhhhhhh dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim dengan ini saya dengan rasminya telah merasmikan contest ni..*ehhh ape kena mengena,macam YB lak,sory HH overshadow lak..ahakz!! Sebenarnya dah lama xjoin contest,so untuk memberi semangat pada En Retis kita ni saya pon join..jgn mare hah last minute je ni..:P

Bak kato tuan punya blog,sonang je hahh syarat2 pon xbanyak..moh la kita nengok syarat2 di bawah :-

1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini,da nak join contest xreti2 lagi??!!haha
2. LIKE jer page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
3. LIKE jugak page penaja : BOX CREATIVE
4. Yang penting tajuk besar buh CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE
5. Header diatas jangan buat2 alzhemier.
6. Akhir sekali,link kan entry anda pada post entry ini


Saya xde ape nak di bebelkan,tapi terima lah pantun 4 kerat dari PPP :) khas buat penganjur ..heheheh
Pagi - pagi pergi ke pekan,
Bawa bersama barang jualan,
Masuk bertanding menyahut seruan,
Semoga dapat perhatian Tuan. 

Musuh jangan dicari,
Rejeki jangan ditolak,
Kalau hadiah diberi,
Ibarat rejeki dtg bergolek.

*pesanan penaja ; bukan bodek oke ^_^

Tarikh tutup : 12/12/2012 




Nota Kaki : Selamat maju jaya HH..


16 pengkritik tetap:

hazwan hairy said...

wah akhirnya join jga..haha..xpe last minit pn org ckp last minit ni bertuah...hakhak..btw terima kasih sbb sudi join contest ni lagi..insyallah dpt pnya...bab2 pantu ni klo pg2 blur sikit nk membalas..haha :p

~LoVE PiNk~ said...

hahaha tu lahh..bukan senang nak amik mood..hee wec

da lme x masuk cntest,wish me luck ok..

Bulan Syurga Firdausi said...

nak jadi degil tak nak masuk tp nak kalendar heeeee

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa terjah dari contest yang sama. Good luck ye!! >_<


http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

beloGIsam said...

assalamualaikum,,im here,, belogisam sedang menepek jejak

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

hazwan hairy said...

snrai peserta dh lma keluar..alert k..all the best :p

~LoVE PiNk~ said...

to all bloggers,thnx ea sudi bw kt cnie.. n for azwarsyuhada,saya xdapat nak terjah blog anda..sila tinggalkan link baru ea..tQ

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Saat terjatuh, jangan lupa bahwa engkau pernah berdiri;Saat berduka,jangan lupa bahwa engkau pernah bahagia.Bangunlah,kamu pasti bisa.

Siti Rohaida said...

datang tok bw..follow sini

beloGIsam said...

salam kenal, membalas kunjungan

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com