CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Wednesday, April 24, 2013

Wordless Wednesday # Gwiyomi


Hi! Lame x ber WW. WW tok arini ialah Demam Gwiyomi. Hmm dulu dunia sibuk nak ber"Gangnam" style,sekarang ni pula semua sibuk nak ber "Gwiyomi"..rata2 sibuk dok buat video untuk benda alah ni..adeiiii semangat kobar! 

Errr kuat betul pengaruh korea ni kan, rasenya dulu so so jer tp 2 3 menjak ni entah wabak apa melanda serve je internat mesti ade org yg upload video ni..retis ke xretis pon sama naik..tau la Gwiyomi kan..hahahah 

Ehh,kate WW tp panjang lebar lak..baik lari dulu kang peminat Gwiyomi letup aku lak..hihihih

 k bye!! 



Nota Kaki : Hee rasenya lebih afdal kalau kita terpengaruh dgn ilmu2 agama berbanding bnda yg xsepatutnya..

6 pengkritik tetap:

hazwan hairy said...

kalau hery buat nnti nk tgk x?hahaha

~LoVE PiNk~ said...

ahaha,mesti la tgk.. HH yg bergwiyomi!! hehehehe

Nur Razlinda said...

haiii.. nice entry...
jom join sini... byk hadiah menarik menanti ! :D

http://lindafuad.blogspot.com/2013/05/duo-big-giveaway.html

muhamad Nazri said...

hurm,,,sampai malam annual dinner pun nak buat persembahan gyiwomi lagi.aduhaii..pengaruh2.bak kata admin lbih baik kita terpengaruh dengan ilmu agama..salam perkenalan

Miszyuyu said...

sy dtg dari contest , jom join!... http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin.

Hotlink satu

iskandarx[dot]com

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com