CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Tuesday, December 22, 2009

sambungan cite..

hari ni celik je mate teros capai towel then mandy,dengan azam yg menggunung aku gagahkan diri tok siap n teros balik kolej...http://emo.huhiho.com

sampai kolej dalam 11.30am,perjalanan memakan mase hmpir 1setngah jam..letih gk kaki layan jam..http://emo.huhiho.com

sampai2 je alangkah terperanjat nye aku,opocottt!!!sib baek hmba xde sakit jntung tau..ade org tggu kt tepi keta..http://emo.huhiho.com

rupe2nye, mamat yg xcdnt ari 2..die tnyer aku nmpak x kejadian 2..ermm mmg la nmpak tp aku nmpak keta die masok jln ktorg then teros sodok moto 2 jer...yg lain2 xde lak nmpak,da pucat lesi muke time 2 mne nk pk tgk bnde sekeliling..http://emo.huhiho.com

tnpa membuang masa,aku pon teros kate ade class,so nk bincng tgu ps kol 5 n bincang sekali wif my frenz lagi 2 org..die pon ok jer n aku pon teros naik uma..http://emo.huhiho.com

abis je class tdi kol 5 aku pon tgu la die kol,tp xkol2..jadi ke x nk interview ni??http://emo.huhiho.com da agak lame tggu baru lah jumpee..then die pon cite la pot pet pot pet..

sory beb,ktorg xdapt nk jadi saksi cz ktorg hnye nmpak die yg langgar motor 2,tp die lak cite ade org lain yg langgar belakng keta die n sebab die tetbabas ke laluan ktorg n langgar motor 2...klu ktorg tau hal sebenar ktorg leh je nk wt report tp masalah skrg ktorg xtau ape2...http://emo.huhiho.com kami x dpt berbakti pada negara nusa dan bangsa..sob3

4 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

wah dah maju hua3,ish hati2 dol.bdk tu cari u ke?

yanalolu'xx said...

huhu.. biar yana jek jd saksi..

emm tp mamat tu encem x?

err..

:P

~LoVE PiNk~ said...

yana=GATAL!!babab kang tau laa..
sis=ermmm its oke,dun wory i know how to take care of myself..:D thnx dear..

~LoVE PiNk~ said...
This comment has been removed by the author.
 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com