CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Wednesday, December 30, 2009

TaK BeRbaLOi-BaLOi =(

peace!!sampat_crew trip come again!!!hee kali ke tempat yang agak sejok n nyaman..yahhoooooo

setelah bertahun2 plan,akhirnya tnpa proper planning kami teros melangkah ke tempat itu...(GENTING HIGHLANDS jerk)



pic di atas adalah merujuk kepada,aiceh cam asgmnt doe..actly pic ni mase kami baru nk gerak dari KL-GH awal subuh bebb cz excited wooo..xcaye??ermm no komen....=)




hee thnx too Dayat coz bawa kami naek ke atas n turun dengan selamtnya...alhamdulilah n thnx gk provide keta baekk punyer tok kamii...wee~



taraaaaa, pic aku yg kembang kucup dpt naek ke GH..almaklum la jagon sket lepas sekian lame x g..last pergi drjah bape ntah,time 2 hingus pon mak lap kan..muahahahaha skrg ni da besar leh g sendiri2 jer..yeeeyyyyyy





sampai je atas kami tgk ramai yg beratur tok beli tiket,aduhh da lemau jer rase n bru teringat time cuty skola la skrg..tp gagahkan diri beli tiket tok menikmati keindahan alam...ehh yeke??(".)


huhuhuhu,thnx again to dayat cz baik aty nk Q n belikan tiket tok kami,eheheh kami lari dulu ea nk snap pic...lalalalalala~
tu dieee,awek over da mule snap pic die..ahahaha aku lah 2..dgan muke tembal menempel amik gmbr kt tgh2 mall ape ntah name...muahahaha jnji cute..(bajet jer *.*) kawan2 lain jgn mkn aty oke..ehehehe



dorg pon same amik gmbr je keja..yg jadi mgsa aku gk kan..tgk la,mne ade pic i..sob3..tp xpee,yg penting pic i lgi bnyk dari u all...wakakaka (' *)



haaaahhh,sekian lame xde pic ber 2 ngan die..so ape lgi,kawan2 tlg snap kan artis ni nk bergambar ea ngan peminat..ahahahah perasaan lak..sis,jgn mare haaa...heee



caaakkkk!!!muke xcited nk men rooler coaster n etc..sume dgn gaye tersendiri..yg penting i lagi hot...sebab ape i puji diri sendiri?sebab blog i kan,aty punyer suke laa...hehehe




mainan pertama yg kami nk terjah ialah mainan buaian,org kate best cz buai laju2 sampai tercampak!!huhuhuhu serammmm....tp hmpeh,Q giler panjang cam ketapi..=(
so kami pon lari nk nek rooler coaster,pon same Q panjang bangat..tp mule2 ade gk aty nk Q lame2 aty kawan suda panas jer so lari ke tempat "space shoot"..akhirnyer,dgn penuh cahaya kesabaran and keikhlasan kami Q jer sampai la naik "space shoot"
giler la weii,gue cite same lu roh tetinggal atas bebb!!serammm wooooo time turun laju nak m**p*s..gigil2 aku turun dari mainan 2..fuuhhhhh



ni second mainan yg ktorg naek,mule2 eksen xtatot..sekali da jalan,aduyai gayat doe..geli jerr rase...ehehehehe bukan takot tau..wee
last mainan roler coster pendek,alahai cam dak kecik jer..Q punyer pnjang n lame tp roler coaster xsampai setengah minit..sob3 wt penat jer...=(



so bile aty da berbulu2 cz buang mase berjam2 hnyer tok Q je tp mainan ape pon xpat nk maen so ktorg just abiskan mase tok snap pic yg xbape nk over..so inilah hasil nyer bile masing2 da frust xdapat nk naik mainan yg syok2...
rase membazir pon ade cz xdpt enjoy puas2..dan setelah diselidik n mgaji sume bnde baru la dpt kesimpulan nyer,rupe2nya bukan kerana cuty sekolah shaja,tp ade krnival ape ntah yg di buat oleh pihak GH,so dpt tiket free tok pekerja2 nyer..so ramai la sanak saudara dorg yg dtg myemak kt cana..lain kali caling la gtau ari ni korg nk dtg,xdelaa ktorg berbulu jer nk tgu Q yg sgt pnjang..:(



yehaaaa,pas turun je dari GH,teros plan nk abiskan mase tok amik gmbar wt kenang kenangan,lgpon selame ni kua xselalu amik gmbr,kali ni nahh amik ko gmbar berguni2..ehehehe mlas je nk upload..wink*



macam2 style yg kua,ktorg redah jer..lntak la lwa ke x...jnji kami sporting..agagaga
macam2 gaya kami perlaku kan seperti,wt muke yg amat bajet 2020 vs bajet hot..wakakaka



gaya ni lak ala2 jumpe cicakman malaysia..alolololo,yg gurlz di bawah adalah ditugaskan tok mntk sign kepada cicakman malaysia itu..ahahaha




yg ni aku xleh blah..style merujuk kepada kanak2 bahagia yg terlepas dari tanjung rambutan ingin mempersembahkan lagu negaraku dan lagu 1malaysia kepada umum..lihat gaya mereka cam ape2 ntah..lawak antarabangsa!!!!muahahahaha



yg ni lak,ala ala nk tunjuk kan menyepak ku dimuke mu..agak2 korg nk mkn kaki leh la pilih kaki mne yg korg nak..heheheh xdelaaa,ktorg da letih so dudok laa..xkan nk melompat lak kan..*."




ehehehe jeng jeng,aksi2 kreatif dari stiap anggota..agak2 sape paling cute ek??hahhh,ekyn ker??terima kasih bnyk2 kerana mengundi sya..lihat laa dunia,bertapa bgga nye saya jadi anak malaysia..!!hik3 pic yg lain2 adalah tok tatapan umum...sekian









*ni saje coleteh daku tok mengakhiri tahun 2009..selamat tahun baru kepada sume kawan2 ku...(",)

3 pengkritik tetap:

ChiLaBaey's said...

Selamat Tahun Baru 2010, semoga azam tahun ini tercapai dan dilancarkan segala urusan hendaknye... Insya-Allah.... Salam dari saya Chilabaey's Spot.... Senyum selalu macam selalu.... :)

~LoVE PiNk~ said...

selamat tahun baru tok kamoo..
thnx ea...

Peri PiA said...

~!@#$%^&*

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com