CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Thursday, March 25, 2010

detik 02.04.10


NOR AMALINA & MOHD ABDUL LATIF

Tik tik tik,minngu depan sah la engkau jadi isteri orang,hahaahha kau dah xboleh kuar malam ngan aku...
dan yang paling penting,kau dah xboleh ganggu hidop aku...yaayyyy
aku suke dohhhh...http://emo.huhiho.com
tapi jauh sudut hati aku sedih,sebab kau kan dah kawan ngan aku dari kecik...http://emo.huhiho.com
xkan la sikit pon aku xrasa sedih bile tangok kau dah kawin then tinggalkan aku pasni....tapi aku kena lah control depan kau..hahahahahttp://emo.huhiho.com


*agak2 perlu ke aku rase sedih????ke aku sepatutnya happy sebab itu hari happy die....

http://emo.huhiho.com

8 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

oit ape yg u merepek ni?1 hape pon xnmpk

Beruang Putih si Dyla Qistina said...

:-) Jangan sedih2.. teruskan diari hidup ya..

~LoVE PiNk~ said...

sis pia-olooo,xnampak ker??ade kad laa..mmmmmm
cik beruang-eheheheh thnx ea...wee

~LoVE PiNk~ said...
This comment has been removed by the author.
ijad said...

cantik blog...

~LoVE PiNk~ said...

thnx ijad..
heheehe :D

Afeeqa said...

waaaa~ bestnye dh kawen. bila la plak turn wie & ekyn kan. heheh. ;p

~LoVE PiNk~ said...

heheheh 2laaa..
die nak kawen ni ttbe cam org pon nk kawen..hahaha cmner ek??

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com