CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Saturday, March 20, 2010

DuGaAn ekyn...

apa salah aku?? apa dosa aku?? adakah ini ujian dariMu???

jika ia,sesungguhnya aku Redha.....walaupon agak berat untuk aku...

lepas satu, datang lagi satu masalah...aarrrgggghhhh perasaan aku bercampur baur pada ketika ini tapi aku kena jugak berlagak ok...biar org lain nampak aku senyum dan biar mereka semua tidak nampak kesedihan aku ini....

start semester baru a.ka. semester akhir lappy kesayangan ku mula meragam...aku tidak tau kenapa,tetiba die sakit saat2 aku sangat memerlukan dia...akan ku cube merawat mu wahai lappy syg....bersabar laahhh...

tambahan lagi, loan sara diri aku telah tamat tempoh wal hal aku masih lagi ada satu semester untuk diabiskan...huhhh dugaaannnn.....

keadaan kesihatan aku juga tidak baik sejak bulan lepas, aku mempunyai masalah sakit belakang dan skrg aku perlu mendengar nasihat Dr dan perlu follow up dari masa ke semasa...

semoga aku kuat menghadapi dugaan hidop 2010!!!!

5 pengkritik tetap:

MrS ShaHriL said...

skt pe ekyn...share le ngan diba...sedih lak diba bc entry ekyn...sbr erk...lappy diba pun lg truk mergm...

~LoVE PiNk~ said...

heee...thnx diba,terharu ekyn tau..
so far dah beransur ok...
cume xleh angkat bnda2 berat n tunduk bnyk..sakit belakang..
lappy lak kena repair,almost rm200 kena terbang..:(

rid^red sAmPat_cr3w.. said...

sob3..
sedey nya cite u ekyn..
u jgn sedey2 tau i kan ada..
hwa3x..

Peri PiA said...

lappy pnky i ade uhuk2 :|

~LoVE PiNk~ said...

huk2...yup lol..
thnx ea :D

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com