CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Wednesday, March 31, 2010

lemah..

pagi semalam aku bangun dengan jayanya untuk 1 tujuan,1 destinasi,1 harapan untuk menjadi reality...iaitu merderma darah,na na na bukan derma dare ok??!!hee http://emo.huhiho.com

semalam janji ngan kawan2 seperjuangan jam 11.30 tepat ada kt lobby tok membuat amal,belum kol 11.30 aku dah semangat turun hostel g lobby..punya la excited tau x..http://emo.huhiho.com

lihat la pic dibawah,semua bukti ini untuk menunjukkan aku bercakap benar..http://emo.huhiho.com

sesi pendaftaran...


dalam haty semua tengah takot kecuali ekyn...hahaha


muke suci ku,plus muke sarah yang takot...agagaga


aku menderma dengan rela haty...:)


lihat lah hasilnyaa....baek punya

selepas selesai semua tu,aku dan kawan2 teros menuju ke kereta untuk ke bank dan klinik..kononnya nak jumpe doctor ensem yang ari tu la,tp xkesampaian,aku dpt jumpe doktor gatal jerk..huhuhuhuh http://emo.huhiho.comalahai pak cik,xbaik tau gatal2...

macam biase,sakit belakang aku ni dah nak masok 2 bulan tapi xbaik2 pon,makan ubat pon sudah,sapu ubat mujarab pon sudah..tp semalam tiba2 aku rase sakit yang teramat kt belakang aku ni..itu yang dengan berani nya aku g klinik untuk mengadu kesakitan yang aku alami..http://emo.huhiho.com

apa yang aku frust,dah la datang2 klinik tu semua dah gelap,aku bajet semua nak g mencekik la tu,padahal waktu lunch belum masok waktu lagi 35 minit kot,,sabar la dulu akak2,abang2...saya pon lapar tapi rilex jerk..agaknya dalam haty dorg menyumpah2 bila tengok aku datang,terbantut dorg nak g mencekik...setakat tanya aku sakit ape??nah amik ubat ni aku pon boleh jadi doctor..huhhhhh langsung xcheck anggota badan aku yang sakit ni...http://emo.huhiho.com sampai aty pak cik tu...stok ubat pulak makin bertambah,haii harap2 sihat la pasni..

urusan kat klinik dah selesai,aku dan kawan2 pon pergi mencari sesuap nasi untuk mengalas perot yang berkecorong ini...sudah kenyang,kami pon berangkat ke kolej...http://emo.huhiho.com

tiba-tiba,keluar jer dari kereta aku rasa nak termuntah..ehh apahal ni??pandangan ku kabur ala2 ting tong jer..aku pon teros dapatkan toilet untuk meluahkan segala2nya,dalam masa yang sama aku rase nak jatuh + pitam dan tangga kolej menjadi tempat persinggahan untuk aku baring...lantak la kt sape2 yang lalu masa tu,janji aku xtergolek dari tangga udahh...

dan bape ketika,aku bangon dan teros naik tangga naik tingkat 3..perhh macam superman terjun dari tingkat 100..melayang2 kepala otak aku time tu..perhhh layan http://emo.huhiho.com

aku betol2 dah lemah,peluh2 wanita kau semua keluar...aku dah xtau nak buat ape,alih2 aku g surau teros pengsan (baring jerk)...kelas audit petang tu langsung 0 dalam kepala aku...dah lame sikit rehat baru aku masok class,itu pon class da habis...hee syok gk ponteng class ni,tp bukan sengaja..seyes aku nak mati rasanyaa http://emo.huhiho.com alhamdulilah umur masih panjang...

sebab aku jadi macam tu masih belom diketahui,tp ada beberapa ura2 bgtau:

  • aku xberapa sihat tp g gatal menderma darah...
  • masa g bank aku lari2 anak,x ke giler namenya...
  • aku mengeluarkan bnyk tenaga selepas darah aku bnyk keluar...
entah la,mane satu pon xtau,sebab ini pertama kali aku rasa lemah tidak bermaya..rasa macam kt alam maya pon ada..wee~ http://emo.huhiho.com

*benda yang sama juga terjadi kat kawan aku yang sorang ni (SARAH), kami sama2 mabok semalam...hehehhe tp die memang lembik...kasian dehh kamoohttp://emo.huhiho.comtitle="http://emo.huhiho.com" />

9 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

u ni biar btk..risau dol

~LoVE PiNk~ said...

huhhuh im ok lol...

Nazz@Purple said...

ni sebab lemah pas derma darah je kan..kan..
yg pasal sakit belakang tu..serius ke..gi hospital cepat!takut kes lain lak..

MrS ShaHriL said...

tu le...pas derma drh...kena rehat...cm xnk tegur diba je kt surau tu...uhuhuh

~LoVE PiNk~ said...

nazz-hee thnx ea..skrg da xlemah da..:) sakit belakng lak da xtau nk ckp ape..harap2 ok la pasni..:(

diba-heee,selalu org ok jer..xtau lak ari 2 leh ting tong..org xperasan yg diba ada time tu..bile sedar baru cam yg kt surau tu diba..:D

MrS ShaHriL said...

amboi...xperasan...kecik sgt kah diriku ini...huhuhhu

~LoVE PiNk~ said...

ehehehhe org kan mmg xcam diba..
skrg da cam da..
hee tp cam segan lak ngan diba..ngeee=)

Afeeqa said...

waaaa. derma darah seh. wie xpernah derma. saya takut jarum. hahaha! :P

~LoVE PiNk~ said...

heee syok oo derma..try laa..
hik3 :D
kalau wie takot suh die sedut pakai straw jerk...;p

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com