CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Tuesday, June 19, 2012

"Birthday GiveAway And Up Your Follower by Ainie"


assalammualaikum w.b.t dan selamat sejahtera semua yang sedang mambaca entri ini..
 
Sebelum tue,saya nk ucapkan happy belated birthday pada dak kecik yang sorang ni Aini Munira Bt Mohd Abd Rahim. Semoga anda sentiasa berjaya dalam hidup oke!!:glad::glad:
So sempena birthday die yang hari tuh die buat GA,moh la kita reramai berjemaah support si kecik ni punye GA..hehehe sebagai hadiah hari jadi saya join dengan harapan die lah yang bagi hadiah kt aku..hahahaha ayat ape la tue..*kejam x saya??

 
Pada sesiapa nak join sila click banner dan pandai2 lah bace syarat - syarat tue sendiri oke..mase tadika cikgu dah ajar baca kan..so do it yourself..*muahahahaha kejam lagi?!

Hee pada petang yang sangat ceria ni saya ada sedikit pantun empat kerat khas untuk GA ni,mai la bace untuk hiburkan haty..*hehehehe bukan bodek oke

Saya suka makan kobis,
Masak kobis dengan meggi,
GiveAway ni mantop habis,
Siapa xjoin dia yang rugi..

Saya suka nenek kebayan,
Nenek kebayan pon suka saya,
Hadiah-hadiah semuanya lumayan,
Pasti korang tetarik punya..

 Saya suka sate minang,
Harap-harap boleh lah menang!!*hahahaha dah xde modal

alamak!!!nasib baik xlupe nak tag,adehh nak tag siapa lah...???
Nota Kaki : Wish me luck guys!!  

11 pengkritik tetap:

SYAH'IZZAT said...

aaaaa. x retila.. haha

~LoVE PiNk~ said...

syah'izzat :hahahaha xkira....

!em@ GurLz said...

hye..
salam p'kenalan...
sy dr GA yg sme
done follow ^^
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

~LoVE PiNk~ said...

iema : hye..salam perkenalan ea tok kamu...

tQ..

i'll visit u back..;)

E-ra paSha said...

gud luck! era dtg sini nak tag kami untuk join contest mudah dan lumayan!! jom tengok ---> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

Wanie said...

hai..salam perkenalan..
datang dari GA n kumpulan yg sama..
dah follow awak.. ;)
kalau sudi,jemputla singgah blog sy ye..

http://tyramitsulife.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

~LoVE PiNk~ said...

E-ra:tQ ea meng'tag saya..insyAllah saya akan pertimbangkan kan heheh


wanie:salam perkenalan juga..

saya akan menyusul selepas ini..heheh tunggguuuuuu

FaFa EhA said...

hyeeeeeeeeeee ! kite dr group 7 :)
done follow awak. hehehe. jum folo kite.

http://fafaeha.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

~LoVE PiNk~ said...

Fafa eha : hye kamu...

ok..will folow u soon...

iena said...

salam..dari segmen sama..done follow awak..harap follow kita blk..tq =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-birthday-giveaway-and-up-your.html

~LoVE PiNk~ said...

iena : wasalam..tQ ea i'll folow u back soon...

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com