CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Saturday, February 6, 2010

FoR tHe ConTeSt = FRiEnDShip ConTeSt

untuk pertama kali,aku terasa tertarik untuk berkongsi picture aku bersama-sama kawan2 aku...

dan untuk pertama kali juga,aku memberanikan diri untuk join contest ini..menang or tak xda hal la bagi aku... aku juga harap yang aku dapat kawan2 baru bile join contest ni...heeee

" friendship contest"


syarat2 yang kne dipatuhi...hehe

  • gambar mestilah gambar korang dgn mmber2 korang.xkesah la brpe org pun tp jgn r smpai 1clas plak...hehe (nnti dh mcm classmate contest plak)
  • paling penting msti original ok,jgn copy kt tenet plak....klu nk edit2 pun suke ati la tp msti menampakkn "FRIENDSHIP" tu.
  • hah!!! lg 1 plz la letak banner kt atas ni ye kt blog korang,bleh mempopularkan cik mar&kwn2 !!!hahaha (sengal je bunyi) xtually tuk meramaikn blogger tuk join,senang ckit nmpk.
  • pastu klu nk follow blog cik mar ni, follow la.tiada paksaan ok. tuk memudahkan korang tau keputusan & persaingannye nnti better r follow,senang nk tau any progress about this contest.
  • jz 1 picture je kay,kang terlalu rambang mata cik mar tuk memilih...hehehe


dengan ini,aku mempertaruhkan picture yang bawah...=)


sebab aku memilih picture ini adalah, walaupon hanya bayang2 kami..tapi terjelas antara kami mempunyai persefahaman dan keserasian walau ape bentuk jua keadaan...selain itu,kali mempunyai our tagline which " nothing is better than friendship"...:D renung-renungkan....

*khas untuk cik Mar daripada pari-pari pagi~

2 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

wahhh layan tokeyyyy :P

~LoVE PiNk~ said...

muahahahaha...

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com