CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Friday, February 5, 2010

WhAt a SaD dAy =(

04.02.2010,aku akan pahatkan dalam ingatan aku untuk dijadikan pengajaran hidup untuk diri sendiri...http://emo.huhiho.com

aku baru teringat malam tadi yang aku ada termimpi kereta chenta maty ku hilang..adakah itu satu petanda kepada aku tentang apa yang berlaku hari ini?? jika ia,aku redha... http://emo.huhiho.com * tapi,jauh disudut hatiku berbisik; Ya Allah, aku berdoa agar Engkau jauhkan semua itu..

cerita aku kali ini bermula dari sini.....

pagi yang cerah kini sudah gelap apabila purse aku yang sangat aku sayang bagaikan menatang minyak yang penuh telah membuatkan haty aku hancur berkecai setelah aku sedar yang purse aku tidak lagi berada bersama aku...aku takot,resah,sedih,serabut, dan sebagainya..http://emo.huhiho.com

maty lah aku,semua barang2 penting seperti IC,LISENCE,ATM CARD,MONEY, and etc ada dalam purse tu...ape aku nak buat ni???dengan perasaan cemas aku teros bertanya kawan2 aku kalau2 diorang ada ternampak kali terakhir aku memegang nya..tapi,semua nya hampa,SAH purse aku HILANG...http://emo.huhiho.com

setelah bersusah payah mencari merata tempat,aku mengambil keputusan untuk membuat report polis... http://emo.huhiho.com *terima kasih pada abang2 polis bantuan yang memberi kerjasama kepada aku yang cengeng ni...

tapi nasib aku baek walaupon ada sedikit malang,masa dalam perjalanan aku telah mendapat panggilan telefon dari seseorang yang tidak aku kenal..dengan pantas jari aku menekan butang untuk menjawap panggilan..

aku: mmm hello..
si baik hati: awak NORA ASHIKIN??
aku: ea saya...
si baik hati: awk ada hilang barang x??
aku: haaa,ada!!!
si baik hati: macam mane ea nak pulangkan barang awk ni??
aku: awk ada kat mana??saya datang sekarang..!!!

bla bla bla bla......

dengan perasaan macam2 ada,aku menunggu dia datang..dari jauh aku dah nampak die memegang purse aku..*syukur alhamduliah dan dia terus menghulurkan kepada aku..TERIMA KASIH sgt2,hanya Allah yang dapat balas jasa baik kamoo..http://emo.huhiho.com

walaupon duit licin,sesen pon die xtinggalkan tapi aku tetap bersyukur kerana Allah masih memberi aku peluang untuk memeluk cium purse aku..IC,LISENCE,ATM CARD dan etc masih ada..total duit yang hilang rm200++..sesungguhnya aku redha dengan ujian Mu ini.. http://emo.huhiho.com

ujian aku pada tahun 2010.... http://emo.huhiho.com

~ thanx to all my frenz who helping me lots when im in trouble~ http://emo.huhiho.com

6 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

careless ke mcm mane tu?redha jer la

eqa said...

uit..hilang kat mn tu..

ciannye..rm200++ tu..

INDRA QIRANA said...

uik? si baik hati tu rembat dulu duit tu dulu, baru pulangkan ker?..atau ada si jahat hati yang dah rembat dulu duit tu, baru sibaik hati jumpa purse tu n pulangkan pada si pari pari?

~LoVE PiNk~ said...

peri pia = mmg redha jelaaa...

~LoVE PiNk~ said...

eqa = hilang kt cafe makan..
tp bukan area kolej...
sedey sgt...xde rezeki kot..:(

~LoVE PiNk~ said...

indra=mmm saya xtau lak...tp biar Allah yg membalas semua buatan org tu..tp dari ape yg si baik aty 2 bagitau,die terjumpa purse org kt tepi jln..then die pn amik n kol saya...tp klu die jugak yg wt keja 2..wallahualam...

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com