CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Wednesday, February 3, 2010

happy day :) ^_^

hehehehe for this moment, i wanna to say yeeppyyyyy,yaaahhhooooo,yayyyyyy.....http://emo.huhiho.com today is my last paper and finally this short sem is end..last paper for today is marketing planning...hopefully i'll get a good result...aminnnnn still got one more semester to complete my study..http://emo.huhiho.com

pada saat dan detik ini,aku terasa ingin menjerit sekuat-kuat aty tanda gembira....hahahahahahahahaha sampai putus urat2 kentut http://emo.huhiho.com dan kini, bermula lah pengembaraan ekyn untuk ke mane ek??so far belum ada plan...wee~ http://emo.huhiho.com yekee ni??????

ape2 program akan aku update tidak lama lagi,sekarang masa untuk tidor kerana jam sudah pukul 2.15 am...sebelom tidur gosok gigi tau..http://emo.huhiho.com

sebelum aku melabuhkan tirai...tengok lah picture2 dibawah ini ea..http://emo.huhiho.com ala2,celebrate lepas habis exam...actually kami kuar beramai2,tapi yang paling sporting lagi gentle cume aku and fared jer..that y cume ada muke kami berdua jer...http://emo.huhiho.com

heheheh agak2 tomei x muke i??

antara2 pose yang sempat diambil oleh ekyn n rid...

pewwiittt!!! cam artis x??heee

chak chak chak!!!

~the end~

2 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

ni korang dating ke ape? :P

~LoVE PiNk~ said...

ahahaha mne adee..
g ber4 kot...
tp dorg sume poyo xnk bergambar..
ktorg jer yg giler kamera..hehehe

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com