CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Tuesday, February 2, 2010

mixed up..

setiba jerk aku dari sg.buloh (selangor) ke mantin iaitu negeri sebelum sepuluh ( negeri sembilan) haty ku berkobar-kobar untuk study study and study. ini semua kerana untuk aku mendapatkan result yang boleh dibanggakan...http://emo.huhiho.com

tapi kini, jam hampir 1.17 am hanya 0.5 % yang berada dalam kepala otak aku yang sempit ini. hai macam mane aku nak masok exam hall ni???perlukah aku tidak tidur satu malam untuk mengadap notes2 marketing planning ni?? http://emo.huhiho.com yang amat menyerabutkan kepala otak aku ni adalah orang-orang disekeliling..hhhhmmmm adakah semua ini Ujian Allah untuk hamba Nya yang lemah ini?? jika ea, aku sanggup menghadapi nya dengan secebis senyuman...http://emo.huhiho.com

exam esok aku harap and doakan yang terbaik untuk diri aku..mudah-mudahan aku boleh jawap...insyAllah....http://emo.huhiho.com

*all the best EKYN

2 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

ape kes?saya kan jauh ddr kamoo ekeke

ciayok2!!

~LoVE PiNk~ said...

wakakakaka...
walao jauh impact besar wooo...
thnx:D

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com