CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Wednesday, January 27, 2010

suke suki..=)

dipagi yang mulia ini,seorang hamba Allah yang agak perasan comey telah dihidupkan kembali selepas dimaty kan beberapa jam untuk bertemu dengan adam...
http://emo.huhiho.com

mata sangat mengantok,tapi gagahkan juga untuk bangon..dah pesan kat dia mintak kejot pagi tue tapi menghampakan..aku bangun sendiri oke...siap package dengan jogging di pagi2 hari...supaya badan sihat dan otak ku menjadi cergas untuk menjawap exam sekejap jer lagi..
http://emo.huhiho.com\

tepat jam 8.25am aku keluar menuju ke dewan peperiksaan..dengan langkah longlai kerana mengantok aku pon berjalan mencari kejayaan dalam hidop..sampai sahaja aku teros masok dewan peperiksaan dengan harapan yang menggunung..
http://emo.huhiho.com


selesai satu paper,tinggal lagi satu paper untuk menamatkan semester pendek yang amat memenatkan..
http://emo.huhiho.com

cuti semester akan datang lagi..yeeppyyyy boleh melancong ke merata tempat..
http://emo.huhiho.com


*mood pada ketika ini berkobar2 mahu cuty,tapi exam belm habis laaa...uwaaaaa
http://emo.huhiho.com

4 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

=)),weh asl u xreply sms? :P

~LoVE PiNk~ said...

alorh..
mne ade xrply..
ade je kan..

yanalolu'xx said...

MESTI EXAM U LG GEMPAK NI..
:p
chaiyok..

~LoVE PiNk~ said...

eley yana..mne adee..
xmood laa..:(

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com