CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Friday, January 22, 2010

yeeppyyyy...:)

pertama sekali,aku nak cakap n jerit kuat2 dengan perkataan yyeeehhhaaaaa...yabidabido...
sebab ape tau,sebab kan..2 assigment dah selamat print petang tadi...so esok boleh lah submit..ngeee

tp kan,huhhhhh + fuuhhhhh,kos perbelanjaan untuk assignment sangat membunuh..tapi takpe laa..ilmu kan..so redha n ikhlaskan jerk...insyAllah and aku doa semua nya menepati ape yang dimintak dalam assignment2 tue..thnx to mak ayah,akak2,abg2,pak cik2,mak cik2,jiran2,kucing2,semut2 n sume yg menyokong aku..*alamak terlebih sudah..

thnx to all my beloved frenz..(rid,sara,eita,dayat) coz u all dah bagi seluruh jiwa dan raga untok menyiapkan semua kerja2 ni... all the best to all of u..http://emo.huhiho.comafter this,exam is coming...!!!so scared lorhh..:( ekyn.all de best k...i know u can do it...lalalalala~

syukur and alhamdulilah....................http://emo.huhiho.com

dah lepas 1 perkara...........

lepas dah setle semua hal pasal assignment,aku pon dengan lekas menyiapkan diri dan teros melangkah ke kolej untuk menghadirkan diri ke bacaan yassin, solat hajat berserta solat jemaah maghrib and isyak...lagipon tadi dengar2 fared and dayat pon nk datang ke majlis ni,so aku pon lagi la bersemangat kuasa 2 untuk melangkah pergi ke majlis murni itu....hati aku berasa teramat-amat tenang ketika ini...:)http://emo.huhiho.comsemoga Engkau menberi apa yang aku hajati..amiinnnn



heee,cak..muke saya yg suci dengan air sembahyang..aminnn...http://emo.huhiho.com
thnx to sara coz sudi menemani saya ketika ini..






haaaa, yang ini pulak roomate ku si budak kecik..*ustaz,saya mintak maaf ea kerana time ini saya agak terleka dek mengambil gambar bersama rakan2 seperjuangan...lagi satu,dah tension coz xdapat dengar sangat ustaz cakap,sebab jemaah muslimat yang lain cibok dok menceceh ala2 dorang tengah cicah belacan depan tv...http://emo.huhiho.com



setelah semua selesai,kami melangkah pergi..................http://emo.huhiho.com menuju ke destinasi lain..hehehehe
dayat and fared mengajak kami berdua pergi sapedek di tempat2 yang berhampiran...perot masing2 dah menyanyi ikot rentak muzikk masing2...http://emo.huhiho.com tataa sume,saya dapat pergi makan bersama2 rakan2 saya tau...kamoo yang lain duduk uma je tau...

tika dan saat ini jam menunjukkan 2.08am, saya rasa saya mau masok belayar...esok ade parti class pulak...
http://emo.huhiho.com ingat nak practis joget la,takot ade competition dalam party nanti boleh lah aku join..ahahahahha silap2 boleh jadi juara nanty kayo den...agagagahttp://emo.huhiho.com



*esok pula mau menonton teater bersama kakanda kakanda hamba..hati sedang berbunga2 menunggu saat dan detik nya..
thnx to sis pia and abg ipor sebab belikan tiket untuk adik2 nya yg tomei..hik:Dhttp://emo.huhiho.com *IB tunggu kedatangan hamba oke dengan berpakaian ala2 formal gitu....peewwiiitttt

2 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

ceiyt ...tgk r sape yg bwk gi IB :P
B-)

~LoVE PiNk~ said...

huhhuhuh tq bangat..:)

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com