CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Monday, January 11, 2010

THaNK yOu So MUcH....

pertama sekali aku nak say thank you kt kawan2 aku yg susah payah ingt besday ku yg ke-21 pada tarikh yg sgt aku suke tahun ni 10.01.10...org nye bese2 je,nk kate comei comei gk la,nk kate xcomei lak die mmg comei..ahahaha acah jer 2...n thanx gk kt umi n abah, akak2 ku yg sengal aca n pia. thnx la gk sume ea...
http://emo.huhiho.com
09.01.10 lagi aku da bz,pagi2 bgon n teros ke midvalley tok berjumpa kawan lame..die baik n slalu ingt kt aku..die laa org pertama celebrate aku walaupon ari nya blom tiba..hepy gk la kua ngan die,asik makan jer..aduhh makin GEMbira la jawapnye aku ni...heeheh thnx 2 him cz spent time with me that day...
http://emo.huhiho.com
malam nye lak mber baik aku nk ajak kua,katenya nk lepak n blnje minum..katenya saje2 la kan,nak celebrate mahal2 xmampu so sempoi2 pon jadi la kan..itu pon da memadai,n aku xkisa pon...cukup sekadar ingt udah ler..
http://emo.huhiho.com
tp bile da kol 12,aku baru sampai uma cz kena amik abah kt pwtc so kena la delay skit kua nye..die lak da cam cacing asik tnyer xsampai lagi ke ape laaa...haii die ni,lain macam jer asal ek..sampai je uma die da terpacak depan gate n tros nyanyi dgn jayanye..ahahah leh masok af woo...http://emo.huhiho.com thnx la nyanyi kan lagu tok diri ku ini,susah2 jer...
dalam perjalanan nk ke kedai,ttbe die tukar pkran nk ajak g McD,aik pelik je die ni..dan2 tukar selera..kate nk jimat duit,bulan 4 nk kawen tp nk belanjer mcD lak..biar btol ni??ish2...http://emo.huhiho.com
sampai jer mcD die ajak duduk dulu,bukannya nk order..hai die ni cam plan sesuatu jer...dalam ati da bunga2 da..ahahaha http://emo.huhiho.com
da lame tgu aku pon g toilet jap,xlame kemudian,jeng jeng jeng...bile aku kua je n balik meja tgk2 da ade kek...n dorg jerit n nyanyi lagu HEPY BESDAY kt aku..http://emo.huhiho.comahahaah time 2 cam nk lari pon ade cz malu 1 mcD da usha..


taraaa,ni la kek aku yg pertama pada malam itu...
thnx to him cz dtg dari jauh semate2 nk celebrate besday dak gemok ni..ahakz..kek cantik n sedap bangat..yummy2http://emo.huhiho.com

yg ni lak adiah die tok aku,yeye kita dapat kuma2 comei...i like!!leh pelok malam2..muahahahahttp://emo.huhiho.com thnx sgt2 bagi kita adiah ni..kita suke sgt..setiap kali g times mesti tgk kuma2 ni..dalam aty nk beli tp blom time..tp kali ni ada org lak bagi..terharu sya tauhttp://emo.huhiho.com walaupon sya selalu mrh2 awk, tp awk ingt gk besday sya..


ni lak adiah dari umi n abahku,suke sgt kt pink ni...leh la aku kumpul stok tedy bear nnty..ehehehehttp://emo.huhiho.com

10.01.10 pagi pula, akak ku call ajak bfst..huhuhu aku gagahkan diri tok bgon n bersiap menuju puncak..http://emo.huhiho.com dtg jer,tgk ada kek lagi...ohh my beloved sis yg baek aty..thnx ea belikan kek tok sya dan scaf rmbot yg tomei..mmmuahhhhhh3 http://emo.huhiho.com







*alhamdulilah,aku da hidop kt dunia ni selama 21tahun...semoga pnjang umo,n dimurahkan rezeki...aku harap sume doa kawan2 aku akan diperdengarkan oleh Allah...ammmiiiinnnnnhttp://emo.huhiho.com

4 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

cisbege btl!u kol me sengal

~LoVE PiNk~ said...

wakaka..
adalah skit..
with ur adik syg which is aca..
muahahaha

ChiLaBaey's said...

Happy belated birthday utk awak... Senyum selalu macam selalu... :)

~LoVE PiNk~ said...

chila=thnx ea..
hik3 i'll..:) smile

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com