CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Tuesday, May 31, 2011

story mory...

assalammualaikum....

selamat pagi kawan2...hari ni mood dalam keadaan ok2 jerk...cume kepala otak ni je dok pk je bila la nk gaji,da pk macam2m da nie nak beli apee..hik2

aku xde bnde sgt nak menaip ni cume nk gtau semalam aku ditugaskan keluar meeting,macam2 la kena jawap itu ini..nasib baik pro boleh control...wakakaaka poyo jer...


lepas meeting kt luar,sambung lak meeting kt ofis...team aku dah kena divided into 2 group..1 team wt keja lain 1 team lagi wt keje lain..hhmmm ikot jela labu dah bos ckp cmtu kan...




p/s-sape lah yg sudi melamar aku ni jadi staff dorg....dalam kurungan nk keja tempat lain kot..hee




1 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

kelas

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com