CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Thursday, August 9, 2012

nuffnang tukar wajah ..hee :p


{。^◕‿◕^。}

Wahhh nuffnang sekarang dah operate muka laa..sekali opocot masuk web nuffnang  ingat kan salah page dok new tab la click baru sekali hamik kau mmg betul page nuffnang heheh jakun mak tau!!heee
:O

Hee cam bese la,aku klik page nuffnang mesti ade agenda..muaahaahahaha (gelak jahat) sebab nak tau bape ehem2..yelaa,aku ni bertahun2 berblogging tapi sampai la ni blum ade rejeki tok yang 1 tu..tengok orang lain tiap bulan katenya dapat cash out..;) tp xpe,itu semua xpatah semangat jari chubby aku ni terus menaip..ahakz! :-))




So kalau uollss nak tau lagi detail rajinkan jari klik klik
nuffnang  oke  *_^  Selamat Berblogging Semua..:-D

Nota Kaki : Syukur Alhamdulilah,buat pertama kalinye..jeng jeng jeng

 

5 pengkritik tetap:

Sally Yatiey said...

Nampak lebih simple wajah baru nuffnang ni :D

aisya said...

comel je kan nuffnang yg baru ni.. lebih tersusun.. =)

thomas said...

cantik webpage baru nuff ni.

~LoVE PiNk~ said...

sally,aisya,thomas : cantik kan..suke sgt wajah baru nuff ni..

Cintaku Tihani said...

klik nuff saya juge taw

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com