CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Wednesday, August 29, 2012

Wordless Wednesday # Makan oh makan

 
 
Fuhhhh sekian lame xhapdet,masuk2 terus bersin..konon nye sensitif habuk..almklum la dah lame x sign in blog sendiri.. ;) pada semua sory ea saya lambat tok bw..:D
 
 


Makan oh makan, pas puasa hari tu perut ni asik mtk makan jer,anak jin mana la singgah perut saya ni.. :roll: Perut oohhh perut,tahan la sikit lapar tu jangan asik mtk makan je tau...:aghast: 
 
Nota Kaki : Entry lepas ni nak invite rakan2 blogger yang nk raya uma saya sbtu ni ;) stanby k.. kawasan berdekatan dengan sg buloh je ea :glad: 

5 pengkritik tetap:

unsecretostory said...

Sama larh .Lapar ohh lapar ~~

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sesi menternak lemak sekarang ni :)

Kesuma Angsana said...

Ok KA tunggu yek!

aisya said...

bagus jugak sy demam time puasa ni.. xde la nk melantak lebih2 kan.. hehe..

sUke-sUki :D said...

haha agak la naik slera mkn pas bln pose ni.. skali gus berat bdn pon nek..sob sobs =)

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com