CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Thursday, July 12, 2012

bace ni pls (:



 

Doraemon ooo Doraemon.. Tolong saya pls... *sambil tumbuk muke sendiri kau ingat kau Nobita ke dia nak tolong haaa?!!:roll:..ok fine,xnak tolong suda..:x   

Kawan2..;););) *sambil kenyit mate tok bodek ='' hee korang boleh tolong x?? ape maksud Incik Nuff sayunk tue ea?? Alaaaa,yang tulisan hijau tue haaa mak Jemah oiii..xkan xnmpak,sape xnmpak pendek umo tau..:D tiba - tiba mak Jemah cakap nampak..ehhh ape ni merepek!!opppsss sory kawan2 over pulak,pengaruh rakan sebaya dengar Johara pagi Era..hahahaa

Sebenarnya entry ni nak mintak tolong kot sape2 penah dapat cm gini kan,maklum lahh saya ni name jer dah lame berbeloggging tapi sampai la ni xpenah dapat cash out ke ape..*perh malu siot pecahkan rahsia sndiri..ssyyhhhh korang jgn gtau org lain pls :cry: rasenye xpenah dapat cmni tiba2 ade cam terkezut budaya lak..pls pls pls kamu jgn nakal..adoii silap lagi pls pls pls tolong ea..:cool: 
 
kalau saya xperasan itu ke tandanya kita dapat BE...*malu ar kalau salah PERASAN namenye
 
 
 
 
 
Nota Kaki : Kerjasama anda amat dihargai..:heart: TYSM
 

Kesinabungan dari yang semalam ; Alhamdulilah, saya dapat BE (Buffer Earning)...hehehehe berkat dari kerjasama rakan bloggers :X uolls..
  
Tiada kata yang dapat saya kata, omputih cakap speechless .. Tak lupa kepada semua sahabat blogger yang tidak jemu-jemu melawat ke blog comot saya ini..
Tanpa anda..... tiadalah saya..... dan tanpa anda juga ..tiada BE  Nuffnang...kan kan kan.. Serius,uolls my inspiration for blogging!!! ~~wee

last word ; THANK  YOU NUFFNANG!!!!!! :-D

Nota Kaki : Senyum sampai ke telinga je sekarang ni..hahaah
 

18 pengkritik tetap:

.: iEyLa :. said...

BE ni iklan yg tgh running kt blog u la yunk..kire kasi income kt ur blog..
tp once die jadi metered earning means dah xbg income dah..
so..lagi bnyk BE lagi bnykla income yg u akan dpt..

~~oOpEt~~ said...

kalau pet xsilap tu la tanda dpt BE :D haha

~LoVE PiNk~ said...

iEyla : yekee..hee Tq dear.. really appreciate it..

1st tyme la katekan..

TYSM nuffnang..:)

~LoVE PiNk~ said...

oopet : hee yekee..?klu btul alhmdulilah la kan..1st tyme jadi cmni..terkezut..heheeh btw, Tq ea ;)

Trah Zain said...

haha.. tahniah na :D :D

man said...

rezeki masing2..

QweensheesZ said...

wahh !! best nye !!
mesti excited kn?lbih2 agi pez tyme ...qween pon nk jugak ..! hhe

fyna said...

bestnye dear dapat ... ^^;

thomas said...

Dapat berapa BE tu?

aisya said...

yela tu kot.. xpenah lg dpt BE, tu yg xtau.. huhu.. tahniah! =)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah. dapat BE :)

Sis Eiyan Azian said...

rezeki2 :)

TiranaAduka said...

faham sedikit tentang nuffnang disini....

~LoVE PiNk~ said...

trah zain : TQ ..

man : alhmdulilah

Qween : hee tu la kannn..mule2 mmg xtau..suke sgt 1st tyme la katekan..hehehe

~LoVE PiNk~ said...

fyna : hee TQ dear..excited skit laa..

thomas : adelaa..secret..hehehe

aisya : hee TQ ea

nurul : TQ :)

~LoVE PiNk~ said...

sis eiyan : hee alhmdulilah..rezeki nk pose..hehehe

tirana : :) saya pon baru nak paham sebab ramai yg mmbantu

hairy said...

wahhhh!! best2......thniah..

~LoVE PiNk~ said...

hee tQ hairy..

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com