CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Tuesday, July 10, 2012

Mai tengok...jual jual ~




 

Hi semua...:heart:
 
Hee sebenarnya dah lame nak post,tapi asik lupe jer..hari ni lak makan kismis terus jer hingat..errkk boleh ek cmtu...hehehehe :biggrin:
 
So mulakan cite,emm emm emm emmm ade sesiapa tgh mencari notebook x??kalau ade meh la tengok mane tau kot tangkap cinta dgn notebook ni...notebook yg comei ni baru pakai setahun,owner gurl n insyAllah comei lote lagi notebook ni..hik2 :cool:

Saya tolong member a.k.a BFF la,die yang nak jual...kalau ade sesiapa minat gtau ea..harga leh runding...hehehehe :glad:

So tadi dapat info harga boleh pergi RM650,boleh nego tengok la macamane...bukan saje2 nak jual tapi ade perkara yang penting kena setlekan secepat mungkin..:o

Aspire Acer One, D260

Nota Kaki : Kalau lah saya anak Dato' ke Tan Sri saya dah lame beli...ahahahahah p/s : SOLD

18 pengkritik tetap:

Bulan Syurga Firdausi said...

rege berape?batery ok lg ke..?beli leh dpt ape je lg..?

~~oOpEt~~ said...

try post kt forum2.. InsyAllah ada la y mencari kalau kena harganya :)

New Hope said...

salam,

rm50 boleh?

KLIK: ISU MATRIKULASI DAN PELAJAR INDIA

ShakRoil ewAnT said...

brapa harga mahu tolak ?

shakroil.blogspot.com

~LoVE PiNk~ said...

bulan syurga : kalau berminat leh la gtau harga...semua ok lagi..dapat kotak mase baru2 beli lah..hehehe

oopet : saya xtau sal forum2 ni..
heee tlg laa

~LoVE PiNk~ said...

new hope : adess rm50 baik saya beli hehehe

shakroil : kalau berminat saya akan gtau harga..

Bulan Syurga Firdausi said...

kene dgn harga sy blh fikirkan :)

~LoVE PiNk~ said...

bulan syurga : kalau RM650 ok x?nak jual untuk setlekan bnda penting..harap boleh dipertimbangkan..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

murah dh tu:) tp sy skrg pkai notebook dh..hihi

~LoVE PiNk~ said...

kaisara : yekee..aloooo

hee xpee,atles ade respon kan kan..

sedutzone said...

brape harga mau taruk??

shark said...

salam kenal dari saya :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

semoga dapat dijual dengan secepat mungkin ye

~LoVE PiNk~ said...

shark : salam kenal :)

mak dara : tQ ea..tgh tggu kalau ade sape2 yg minat...hhmmm

~LoVE PiNk~ said...

sedutzone : kan da ade rm ??nak x?

Pay Akhmad said...

wah,,boleh lah ni..akak punya sudah berapa lama?..

Pay Akhmad said...

boleh lah nie..
tapi akak gune sudah berapa lama?

~LoVE PiNk~ said...

dah setahun gune..hehe cmner?

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com