CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Saturday, July 7, 2012

Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize



klik banner untuk join..:)
tarikh tutup: 12 Ogos 2012 


Syarat2 utk MENANG : 
1. follow blog Kisah Klasik Azura
2. Like Fan Page ---> Cik Buaya (Kisah Klasik Azura) di FB 
3. Buat entri tajuk : Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize 
4. letakkan banner GA dan link kan ke entri ni 
5. pilih salah satu hadiah di atas 
6. tag 3 orang rakan blogger pastikan mereka tahu 
7. pastu komen kat entri ni okeh 


Senarai HADIAH : 
1. Kamera Lomo with film worth RM50++ 
2. Miss Rose Make Up Pallete worth RM50++
3. Topup bernilai RM50
4. Wang Tunai berjumlah RM50

kemudian nyatakan hadiah mana yang uolls nak, kalau uolls bertuah dipilih sebagai pemenang salah satu sahaja...

pemenang akan dipilih mengikut random.org
kalau x ramai cik buaya buat cabutan undi :P
so antara dua ni 

TAMBAHAN hadiah : 
5 orang yang bertuah akan dimasukkan dalam bloglist cik buaya dan menerima hadiah saguhati iaitu topup RM5 sorang 

Dengan ini saya mengumumkan bahawasanya esok raye!!yeehhuuuu... eh silap, belum pose lagi...em em em em nak pilih ape ni..erkkk
cik buaya cik buaya (sambil gulung2 rambut) ahahaha saya nak pilik 4 4 tue leh x??bleh laa..cik buaya comei,baik an an..opppssss terlebih sudah ..ok fine,focus focus...em em em saya nak no 1. Kamera Lomo with film worth RM50++ ...+ demand wane pink ea..hahaha gedik!!
saya tengok cam kamera tu seru2 nama saya jadi saya pilih no 1..muktamad oke!!nates2 sume g jauh2,korang dah gagal untuk menghasut aku untuk pilih yang lain...heee

Orang - orang yang bertuah di tag :-

Nota Kaki : Mangsa - mangsa yang di tag wish uoalls luck oke..heeheh

3 pengkritik tetap:

unsecretostory said...

Good Luck Ekyn :D

~LoVE PiNk~ said...

tQ dear...~

Azura @ cik buaya said...

Terima Kasih sebab sudi join GA cik buaya :D

Jangan lupa like link sponsor

http://www.facebook.com/PurseLoversOnline

dan semak no bertuah anda disini

http://rara-zura.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-cik-buaya-1st-giveaway.html

terima kasih sekali lagi
nntkan keputusan pemenang ok :)

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com