CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Wednesday, May 12, 2010

alahai chelsea....

alahai chelsea, Akhirnye engkau menjadi juara kan wahai chelsea...memang suspender betol season ni, kene tunggu last game baru la boleh tahu siapa juaranya.. walaupun ManU sayunk ku menang 4-0 vs stokes, tetapi lubang hidung mu tetap manjadi pujaan hatiku!!!!oppppssss,terlebih sudah...tetapi, chelsea entah memakai mandrem cap ape telah menyepak wigan ngan 8-0 tuh, alahai chelsea korunk ni terer jugak eh kadang2...dush3...takpe,hari ni hari korunk,esok2 hari aku lak..eh,takda kena mengena kot...ahahahha.


walaupon chenta hatiku berada ditempat kedua,aku tetap bangga dan bahagia..tewas tipis je tau!!!setakat beza 1 jerk..huhuhuhu ManU tetap terbaik woookkkk!!!!muahhhhhh3....sebenarnya kan,korunk semua nak tahu tak??pihak ManU ade calling2 i tau sebelum ni,die kata ni rahsia tapi i bgitau jugak,dia kate season ni memang diorang sajer jerk nak kasi chance kt si chelsea tu,memang kemenangan itu telah disengajakan..kesian katanyaa...agagaaagga teeetttttttt!!!!!

yang jujur,

4 pengkritik tetap:

yanalolu'xx said...

hehehehe..
next season milik liverpool..
manu boleh bg chance x?
korang punye mimpi nk pegang cup next next year lah..
ok x?
:D

~LoVE PiNk~ said...

ahahahah liverpool nk menang ker??
jap2,boleh dipertimbangkan..hahahha

Peri PiA said...

!~@#$%^&*&(

~LoVE PiNk~ said...

huhhhh...
tau xpee..
!@#$%^&&*

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com