CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Saturday, May 22, 2010

saya dapat award lagi..hee

award??wahh,aku ni dah cam artis kan..ehehehe aku dapat award lagi ni...terima kasih daun keladi ea mrs shahril susah2 jer bagi award ni walaupon xtercalon kat mane2 pertandingan...


tu dia!!!award yang aku terima "nice bloggers"...hok hok,terbatok lak...aku baik ker??teeetttt i got no answer 4 that...lu pk la sendiri ea...
dengan ini aku dengan rela haty menjawap pertanyaan di bawah...


1. Ape yang bermain di fikiran korang sekarang
assingment yang mesti disiapkan..;(

2. Apakah nama samaran u allz
malu la nk gtau..
di rumah- adik
kawan- ekyn
blog- pari2 pagi 

3.Berikan 3 orang yang u allz sayang.
abah,umi,my siblings,ehem2..


4. Panggilan untuk si dia.
kekanda..ahakz


5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa.
kasih sayang...aiceh


6. Blog mana yang korang suke visit.
sume yang lalu lalang kt blog saya + my beloved folowers


7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger korang
alamak,ramainya...saya nak bagi kt sume yang bace n3 ni ley x??dan juga to all my followers..please accept this award,from me pagi2 pagi a.k.a ekyn...

2 pengkritik tetap:

Khadijah Zek said...

tahniah...=)

~LoVE PiNk~ said...

hee thnx ea..:)

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com