CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Tuesday, May 11, 2010

~Creative Award From Eddyboyz86~ *.^

seribu kali terima kasih diucapkan kepada eddyboyz86 kerana sudi memberi ekyn 'creative blogger award' ini...ehehehe hepy sangat2, lagi lak blog ekyn ape lah sangat banding dengan blogger2 yang lain...hik :D http://emo.huhiho.com

haaaa,dengan ini ekyn memperlihatkan kepada semua award yang telah ekyn dapat....
untuk mendapatkan award yang cantik ini sila click disini... http://emo.huhiho.com

award ni juga mempunyai isi2 tersirat dan tersurat yang tersendiri, 1 2 3 jom kita gali beramai2 tentang pengertian award ni mehh.. http://emo.huhiho.com

~perihal AWARD diatas~

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

::pesanan dari tuan empunye award::
Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda. http://emo.huhiho.com

lastly,i wanna forward this award to my beloved bloggers..lalalalala
  • peri pia
  • rid flying
  • wiwie
  • diba
  • anastayea

11 pengkritik tetap:

MrS ShaHriL said...

xde nama saya di dlm list...huhuhuh...tlh melupakan saya...majuk selamanya...

~LoVE PiNk~ said...

alamak...
perasan lak die..
olololo tayunk...
ok2,nnty org edit tau...
p/s=org pon tgh majok ngan die laa..

anastasyea said...

kita x pernah dapat award =(

Me, ANaSTaSyeA

~LoVE PiNk~ said...

olooo..yekee..k2,i bagi u ea award ni...amik tau..

MrS ShaHriL said...

xnkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

~LoVE PiNk~ said...

alooo....majok lak die..
xpelaaaa..;(

モddyß♥γz86® said...

jutaan TAHNIAH buat PARI PARI PAGI kerana di ANUGERAHKAN AWARD yg berprestij ini~ tingkatkan lagi prestasi dan mutu blog anda ^^, keep it up and keep in touch ok.. kawan2 blogger awak merajuk ke? dier nk AWARD CREATIVE BLOGGER eyy? xpe2, biar owner AWARD pujuk ~

~LoVE PiNk~ said...

hehehehe,thnx ea cz pujuk kan tok saya..
jutaan terima kasih jugak kerana memberi award ni kepada saya..:) im very happy

Peri PiA said...

wakakak padan muke i x amek lagi..sape suh xdtg komen

Peri PiA said...

wakakak padan muke i x amek lagi..sape suh xdtg komen

~LoVE PiNk~ said...

ahahaha busuk aty..
yelaaa,pasni i komen sampai lebam k..

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com