CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Friday, May 21, 2010

waaaaa!!!!!aku dpt wasiat....

aku sedih,sebab aku kena marah dengan miss diba.dia cakap aku xkutip2 lagi wasiat yang telah die kirimkan kt aku ni...ahahahah sebenarnya miss diba ni la dah bagi aku wasiat ni..selalu blogwalking, kadang2 ada ternmpk blogger yg dpt wasiat ni dan hari ni giliran i lak dapat wasiat..ko ada??



hye syg!!! syg skrg bwh jagaan merangkap PA saya tau..miss diba tu la bagi syg kt saya so saya terima dengan rela hati..syg nak ape2 gtau je saya ea,nak KFC McD or ape2 la just roger je tau..saya xmau syg kurus,xcomey nnty..muahahahah 
syg,hari dah malam jom la balik tidur ea..ngee


tp sebelum blh bwk cik lembu syg saya ni balik umah,ada syarat2 yang telah tertulis untuk wasiat ni..iaitu:

--- Thank & link the person that gave you the cow ---
ohhhh diba darling,terima kasih yg x terhingga kerana memberi saya wasiat ini...n thnx cz being my friend ily diba *blushing* ..*.^

--- Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active ---

1. peri pia
2. farid
3. bingka
4. cokelat panas
5. mimie
6. yana
7. wiwie

--- Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tengok tv ---
1. kentut
2. korek hidung
3. ternganga mulut

--- Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan ---
1. arnab
2. anak itik tok wie
3. rusa

--- Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK ---
alaaa,x ramai mane pon 307 jerk...

--- Favourite soalan ni….. macamane korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe…kat mana? ---
im single but not available..teeettttt

dah siap,syg jom balik...!!!!yeepppyyyyy


4 pengkritik tetap:

gades ain said...

erk? kentut dan korek idung? heheheh :P sempoi ajeppp :D

Peri PiA said...

uwaaaa :'(,gue xmo jage lembuuuu moooo

MrS ShaHriL said...

pdn muke kena mrh...hahaha....i xmrh le u...u nk soh i ajar pe blog ni...i pun xreti...

~LoVE PiNk~ said...

peri-ahahaahha kamo perlu jaga ini lembu ok..

gadis ain-eehehehe try la wat sama..

diba-eheeheh u syg i kan??
eley yela tu xrety..

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com