CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Friday, April 30, 2010

ada apa dengan world cup?

salam semua...

heee mesti semua tertanya2 ada apa dengan world cup kan??

sebenarnya saya tidak ada jawapan untuk itu...ahahahaha

tapi adakah anda peminat bola macam saya??oppsss,saya hanya fanatik kepada men u sahaja...

sambil tepuk dahi,terlupa misi sebenar tangan yang agak comey ni menaip untuk tujuan ape..*blushing*

sebenarnya kan, saya nak ajak kawan2 semua tengok link ni..

peminat world up amat dialu-alukan, link ini mempromosikan pelbagai barangan yang berkaitan dengan world up seperti:

  • world up muffler
  • world up mini hanging flag
  • world up lanyard
  • world up wristband
  • world up key chain
  • world up car sticker
  • and etd
 untuk maklumat lanjut,sila berkunjung ke link ini ea...

*saya bukan along, tapi cuma mahu tolong..

3 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

ceit,agak poyo n3 ni
ada share ka? :P

~LoVE PiNk~ said...

huhuhuhu..
xde pon...
hnye membantu promote..

Anonymous said...

I don't own my own fax machine. I¡¯m confused that interter faxing or faxing at the post office, which is better?

Going to the post office requires paying for it and it¡¯ll be not cheap since I am sending a fax to the Thailand.

A moment ago, I came across browse the web site that about [url=http://www.topfaxsoftware.com/internet-fax-services.html]great internet fax services[/url] and discovered eFax is a good solution for me. What¡¯s your opinion?

Do you guys have any experience with the online fax services?

It would be greatly appreciated for any of your suggestions.

Thanks beforehand.

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com