CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Wednesday, April 28, 2010

thank you so much..

hee arini happy sangat2 sebab bukak jer blog followers dah jadi 100....*saya suke sangat2,terima kasih kepada semua yang sudi jadi followers saya...

dan kepada bakal2 followers,jika anda dengan rela haty nak follow saya just bgtau jer k,saya dengan bangga akan follow kamoo balik....heee

ehhh,followers dam jadi 101 laaa,siapa lah yang bertuah tu..sebenarnya niat di haty ingin memberi ganjaran atau bonus kepada siapa2 yang jadi followers ke 101..sebab ape,sebab saya suke nombor itu, sangat "special" bgai saya..hee tapi belum sempat nk post entry dah ada pemenang die...heheheh nak adiah x??

balik kepada followers yang di sayangi.hehehe poyo lak..kalau anda menjenguk blog ini, insyAllah saya akan mambalas kunjungan anda..sejak dua menjak die saya suke sangat jumpe kawan2 baru, syiookkk woo..hope u guys sudi jadi kawan saya, walaupon kawan alam maya a.k.a internet...heheehhe

mood - happy sangat2

8 pengkritik tetap:

.aira. said...

im happy to be one ;)

✖sLap mE pLz!™✖ said...

u r welcome,,,,
yesss 1st!!!

Peri PiA said...

:P,bajeto

~LoVE PiNk~ said...

aira-ehehe muah3,saya double triple hepy...
slap-thnx tau dear..i apreciate it
peri pia-wakakaka

Adibah Sharudin said...

im da lucky 1
:D hehe.

~LoVE PiNk~ said...

muahx100...
rase nak bnje makan pon ade..
hik2..

MrS ShaHriL said...

ala...nk jugak...taw le follower dh 100...diba 5x ganda kurang dr tu....

~LoVE PiNk~ said...

alorh..jgn la cam 2..
diba pon da ramai kawan skrg..
ehehehe,org pon baru jer nk aktif dalam blog ni..
ehehehe

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com