CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Friday, April 23, 2010

hik3 :D

ahakz...!!aku sangat gembira bile aku selesai buat 1 benda tadi..jeng! jeng! jeng!

aku harap kau puas wahai kawan!!

aku mungkin bukan kawan yang baik seperti pari-pari yang memegang tongkat sakti..

tapi aku berkawan dengan penuh ikhlas dan jujur...

mungkin kadang2 aku melakukan khilaf, aku hanya manusia biasa yang tidak bisa lari dari kesalahan...im so sorry...

aku pergi untuk sementara...untuk kau dan aku berfikir secara matang...

mungkin ini akan menyedarkan aku atau sebaliknya,tetapi aku selalu meminta agar aku diperlihatkan JALAN & CAHAYA yang terang untuk aku lalu suatu hari kelak....

aku harap kau mengerti perasaan ini,aku rasa ini yang terbaik untuk aku...

kenapa perlu aku diUji???ohhh tidak,aku tidak patut megeluh tetapi harus bangkit untuk aku teros berjaya...

aku akan bangkit dengan perlahan-lahan walaupon aku pasti kebarangkalian aku jatuh tersungkur adalah tinggi...

aku sedang berusaha keras untuk memperbaiki diri....

*mood=silent

pikiran melayang pada assgmnt yang masih belom siap dan exam pada hari isnin ini..fuhh

12 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

perghhh :P

u xciter kat i,siap!

~LoVE PiNk~ said...

citer ape?
dol,teka arr gue wtpe??
ahahaha

Peri PiA said...

pe lagi,kat umah wa la..curik megi lagi kan? :P,wakakak

~LoVE PiNk~ said...

ceiytt...mane adee..
dah insaf..ahahaha

Sylarius said...

time study memang senang nak dapat kawan yang memahami dan jujur. time berkerja susah nak dapat yang jujur. kawan time dah senang susah nak dapat yang jujur.

miss hav0c said...

wahhh wah bermadah segala

~LoVE PiNk~ said...

sylarius-emmm thnx 4 dropping some comment..
miss havoc-ahahaha sekali sekala angin monsun nak bermadah...

hiro said...

hehe..pandai berkata2..kui2

~LoVE PiNk~ said...

ehehehe pndai skit2 jer..=p

ain fathihah said...

ujian dan masalah itu mendewasakan kita

Afeeqa said...

haaaa ekin. notty2 yer? buat hapew haa dkt bdk tuuu? :-?

~LoVE PiNk~ said...

ain fathihah-thnx ea..bnde ni semua juga bnyk menyedarkan org..
wie-ehehehe adalaa...rhsia,jgn gtau sape2 tau..

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com