CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Thursday, April 22, 2010

aku nak menulis....

mmmmm pertama sekali aku ingin menghembuskan nafas lega sebab semalam paper pertama aku dah langsai..paper itu diberi nama business strategy..http://emo.huhiho.com tapi, alahaiii ekyn...xtau la sama ada aku dah menjawapnya dengan jaya atau pon tidak..http://emo.huhiho.com aku hanya boleh doa and redha jer apa pon keputusan aku nanty...

lepas ni paper taxation pulak akan menyusul..aduhhh risau nya paper ni http://emo.huhiho.com mudah-mudahan aku boleh menjawap paper ni dengan cemerlang...aminnnn

pada saat tengah2 sibok nak exam ni,masih ade 2 assignment yang nak kena siapkan..nak x nak aku kena juga siapkan...http://emo.huhiho.com tapi sampai sekarang masih belum terusik.....http://emo.huhiho.com ekyn,bangun laaa...siapkan misi anda!!!!!huhhhhh...zzzzZZZzzzZ



*aku sangat letih,xdapat nak di ungkap dengan kata-kata hikmah...ahahahaha

5 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

Amin

thanks,huhuu

Lan Bingka said...

takpe tidur dulu...
kasi cas skit..;p

~LoVE PiNk~ said...

pia-thnx ea..
lan-hehehe xleh nak tido...=P

Mr feckry said...

gua ucap gud luck kat lu

~LoVE PiNk~ said...

thnx u to mr.feckry..

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com