CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Tuesday, April 27, 2010

award..

wahh,excited pulak bile dah dapat award ni,bukan 1 oke tapi 2 award..lihat la cik senah,mak glamour tau...hahahaha (gelak geli haty)

ape2 pon thank u la peri pia coz memberi saya award ni...terharu,sob3i lop u..

biarpon aku bukan seperti seorang artis yang perlu naik ke atas pentas dan memberi sedikit ucapan atas kemenangannya tapi haty aku gumbira woo aku dapat award dalam blog..*kau ade??hik2 =.=

dengan ini,saya dengan berbesar aty ingin memberi award2 ini kepada semua kesayangan hamba,termasok semua follower ku yang cantik molek dan yang gantang2..(",)

merujuk perkara diatas, adalah menunjukkan award ku yang pertama...


ini lah award ku yang kedua...


kawan2 semua,jangan segan2 untuk amik award ni tau...kepada yang membaca sila la amik..

kalau nak letak nama satu-satu,takot sampai esok pon xhabis..

dan untuk menjadi fair n square,semua yang rasa baik ngan ekyn sila terima award ini. ikhlas dari pari-pari pagi a.k.a ekyn a.k.a love pink dll...

6 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

ingtkan xreti2 link gue wakakak :P

~LoVE PiNk~ said...

oii..pandai tau..
da maju maa..

MrS ShaHriL said...

klu diba jht ngan ekyn...kena trk balik ke award ni....hehehehe....dpt 2 lg ni...bgganye....

~LoVE PiNk~ said...

eehehehe,jgn la noty2 ngan kita..
suke ea dapat award..

cpu said...

hem cantiknye.....

~LoVE PiNk~ said...

ape yg cntik cpu?

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com