CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Tuesday, April 27, 2010

contest senyuman paling menawan..

ohh manisnya....manisnya senyumanmu....lalallala
adoii,sebenarnya den ni lomah bab2 nak masok contest ni..
al-maklum laa,aye ni pemalu orangnya..hahahah
tapi dah di tag oleh seseorang,so dengan bangga nya i pon join laa..
hehehehhe...
 


contest ini telah dianjurkan oleh cik chenzetty.....

dibawah adalah syarat-syarat yang perlu anda ikuti:
  1. contest nie terbuka tuk semua peringkat umur.
  2. 1 gambar je( GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh miss chentazetty.
  3. gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)
  4. gambar BERSEORANGAN.....
  5. mestilah menjadi follower miss chentazetty 
  6. sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai...
  7. senangkan????? jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org...
tarikh penyertaan tutup pada... 20 mei 2010

dengan ini saya mempertaruhkan picture yang xbape nak menawan ni..*jangan gelak tau,ketawa xpe..hahaha 
jeng! jeng! jeng!

taraaaa!!ni lah piture yang digembar-gemburkan sebentar tadi..*.* gambar ini diambil masa saya kena pergi KLCC untuk melaksanakan tugas..walaupon penat dengan kerja-kerja seharian senyuman ikhlas jangan lupe diberikan...sebenarnya saya bukan penggemar senyum yang meleret selama 24jam,kadang2 terlupa gak nk senyum,tp bile bergambar den mmg suko sonyom..hahahah nak publicity kot...teetttt

ok,itu sahaja komen saya tentang picture diatas..sekadar menyokong contest cik chentazetty,dan menghargai org yang meng'tag saya..

terakhir sekali saya ingin meng'tag kawan2 yang lain untuk contest ini
  • diba
  • eita
  • farid
  • yana
  • wiwie
  • lan bingka
  • hajar

  

14 pengkritik tetap:

Peri PiA said...

wakakak,ita legam syarat2 u td kantoi :P

~LoVE PiNk~ said...

muahahaha..tau xpee..
jenuh kena edit..pic terok arr..

butterfly said...

aku ke??

muaHAHAHA=P

~LoVE PiNk~ said...

yelaaa...sape lagi..sila2..

shazika said...

nice smile :)

~LoVE PiNk~ said...

hee thnx ea shazika..

MrS ShaHriL said...

amboi....nama first tu...xthn btul...

~LoVE PiNk~ said...

ahahahha..
saje jerk nak kenakan diba..
bwek3

Afeeqa said...

hehehe. wie kena masuk gak ke? xde gambar senyum lebar la ekin. ;p

~LoVE PiNk~ said...

heheeh nk join leh jer wie..
xsenyum lebar pon xpee,jnji senyum ikhlas..hehehe

Miey said...

gambar dah menarik tapi senyuman tu kurang memikat hati saya.

tp saya dh ada pilihan lain utk menang contest ni..maaf saya hanya pengunjung luar sahaja...

antara pilihan saya deillusions, audreynini dan fatinalia..

EpoL ღMadd said...

comel.
semoga berjaya ^^

~LoVE PiNk~ said...

wie-alaaa,join jer..
tok suke2 jer..
miey-heee,its ok..i msok bukan tok menang..
epol-thnx ea...:p

fndrocka said...

Peace begins with a smile

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com