CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Tuesday, April 17, 2012

aku merajok..


uwaaaaaaaa,aku penat tau...aku dah taip cantik,edit baek punya,tiba2 pc hang pastu xsave sume bnda yg dah aku taip..ingat kan dalam draft ade tapi hampeh!!hancuss semuanya....huhhh ni yang aku marah!!nape la time2 aku tgh mood berbunga2 nk menaip panjang2 ade lak masalah...benci benci benci...!!!tekanan perasaan aku!!!







“Ya Allah, ampunilah dosaku dan hilangkan marah di hatiku dan selamatkan aku dari godaan syaitan.

 
Nota Kaki : Dah merajuk nak update blog!!!

3 pengkritik tetap:

ChiLaBaey's Spot said...

Jangan merajuk, saya tak pandai pujuk... Thanks sebab terjah blog saya yang tak seberapa tu yer... :)

Saya follow awak dah...

ChiLaBaey's Spot said...

Jangan merajuk, saya tak pandai pujuk... Thanks sebab terjah blog saya yang tak seberapa tu yer... :)

Saya follow awak dah...

~LoVE PiNk~ said...

hee...xmarajok da..
same2...sy pon da folow..wee~

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com