CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Thursday, April 19, 2012

Tolong laaa...

Ni yang eden maleh*habik kau kuar loghat nogori...hhmm sory la geng,bukan nak merungut tapi nak tulis jerk..saya ni kureng gomar kalau bila nak komen jer pastu tekan enter kuar lah ruang "isi tempat kosong" tu,eden memang berbulu sikit kalau ada benda alah ni...

Sebabnya,kadang2 sampai berkali-kali kena taip huruf ntah apa-apa kua macam rambut xrebonding a.k.a kerinting..saya ni da la ade penyakit Mim Alif Lam Sin sikit,yelaaa,mata da la rabun nakk kena tengok sampai terjuling-juling mate ni haa huruf ape la yg kena taip ni.. so cian la kt saya ni..*hoho demand lak..tapi terpulang la pada siapa yang suke kan ruang "isi tempat kosong" tu..saya xde hak nk marah,SUKEEE sangat..lalalala~ 

Actually dulu saya pon ade benda alah tu,pastu adela orang complain terus saya remove, ingat kan xde orang nk komen sebab tu la,tapi bila da remove xde lak org nk komen!!hahahaa padan muke saya..xfames ames la katakan...saya redha..hik2



Nota Kaki : kepada sesiapa yang terbaca entry ni,saya hanya meluahkan isi perut sahaja..jangan sesentap pulak ea...smile :) 

5 pengkritik tetap:

Cik Siti Hajar said...

mmg agak menyusah kan...

~LoVE PiNk~ said...

~ngee,tau xpeee..tensen gk kadang2..

Peri PiA said...

hew hew hew

mugmerah said...

mugmerah kalau line slow jmpa bnda tu tros kensel komen.. keh3

~LoVE PiNk~ said...

peri pia-huhhuhuh

mugmerah-tu laa...kdg2 jndi maleh nk komen dibuatnya...hee

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com