CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Friday, April 27, 2012

Segmen by Cik Buaya : follow rakan blog sambil menang topup ~ ~


selamat hari jumaat semua..pagi ni excited lak nak join segmen Cik Buaya,walaupon saya takot buaya tapi bile dengan Cik Buaya saya xrasa takot pon..agagaga

 
---> comel giler banner segmen ni kan,like like like <----* ini ikhlas oke..
walaupon simple tp suke tgk sang buaya yg muka giler xcited nak bagi topup..hik2
sesiapa yg jatuh hati kt segmen ni klik banner di atas ea..^.^

pada sesiapa yang nak join segmen ni jom tengok syarat-syarat segmen:-
  1. Follow blog cik buaya - mesti tau
  2. Like la fanpage kat box sebelah kanan ni - ikot nawaitu
  3. Buat entri dengan tajuk : segmen by Cik Buaya : follow rakan blog sambil menang topup
  4. Letak banner and letak link pada banner
  5. Pastu dah siap sila tinggalkan link pada kotak comment entri segmen ni oke
Segmen ni bermula dari 26/4 - 26/5/2012

Nota Kaki : jom join segmen ni.. :-) good luck pada semua yang dah join semen ni oke..
 

12 pengkritik tetap:

Azura @ cik buaya said...

hai2 done follow :) mekaseh sudi join :) nntkn update senarai peserta ok :)

fiqah hamed said...

Salam..singgah sambil follow dari segmen yang sama ><

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

~LoVE PiNk~ said...

azura : hee mekaseh jugak sebab sudi jmpot join segmen...hee

fiqah : hee tq,i'll folow u too..

Ini Kisah Tia said...

done follow u :)
datang dari segmen yang sama hokeh ..

http://www.inikisahtia.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

~LoVE PiNk~ said...

tq IKT..

folow u also...

wee~

Anonymous said...

What broad daylight isn't today?

Fara Chew said...

dtg dr segmen yg sama. done follow u.
nice to meet u.. jom BW

http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

~LoVE PiNk~ said...

fara : tQ for visiting me...

i'll folow u too..

Eira Shamiera said...

dtg dari segmen yang sama..
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

waniey20~ said...

datang dari segmen yang sama :P

done Follow, hit me back yup >,<

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

~LoVE PiNk~ said...

eira : tQ sudi singgah blog saya..

waniey: thnks,i'll folow u back...

Anonymous said...

Come [url=http://associationhealth.net/2002/11/09/yohimbe-information/]yohimbe information[/url] responded fear [url=http://associationhealth.net/2002/11/16/spyker-c8/]spyker c8[/url] flapped obliging [url=http://associationhealth.net/2002/11/30/theraflu-neocitran/]theraflu neocitran[/url] puffing soundly [url=http://associationhealth.net/2002/12/15/emsam-order-online/]emsam order online[/url] animals grey [url=http://associationhealth.net/2002/12/20/oms-services-ec1m/]oms services ec1m[/url] steadily obliging [url=http://associationhealth.net/2002/12/27/simvastatin-identification/]simvastatin identification[/url] unhurriedly range [url=http://associationhealth.net/2002/12/30/cheap-modafinil/]cheap modafinil[/url] jigged reported whispered.

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com