CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Saturday, April 14, 2012

MANIA

 

Hai semua!!!korang tau tentang Mania x??kalau dah tau aku nk cakap juga pasal Mania ni...Mania @ Astro Ria merupakan sebuah Program Realiti TV menampilkan gandingan artis & selebriti terkenal Malaysia dengan ikon-ikon penerbitan muzik tersohor yang berlangsung selama 10 minggu. Program realiti yang dihoskan oleh pengacara popular Aznil Haji Nawawi. Siapakah yang terhebat di antara artis popular ini? Anda selaku penonton yang akan menentukannya melalui undian SMS. Ekslusif di Astro RIA. 


Nota Kaki : aku minat kt Alyah,xtau la kenapa haty ni lebih excited nk tengok die nyanyi..Kesimpulannya semua la yang aku minat,yang kurang minat dah terkeluar..ooppsssss tapi ade sorang tue yang belum lagi terkeluar aku kureng gemar..ngeee~  

sumber : www.mania.com.my


2 pengkritik tetap:

MiZi said...

suka waktu maher zain datang tu jer.. haha

Percutian Solo Yang RARE

~LoVE PiNk~ said...

wahh..peminat maher zein upenya...sama lah,lagu dia sedap didengar...

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com