CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Tuesday, May 8, 2012

" CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY"


klik header di atas ni untuk join contest ea ;-)

SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah follower Hazwan Hairy oke,saya ulang F.O.L.L.O.W.E.R..hee
2. Letak header seperti di atas
3. Judul entri "CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY"

Untuk contest ni, anda diberikan 1 tugasan (ceewahh cam assigment masa2 time study dulu..hahaha),xsusah n xsenang gak,kena makan kismis hari2 baru boleh buat tugasan ni..hik2
1. Anda harus membuat satu enty sambungkan slogan ni
saya suka membaca kerana...............
(tidak melebihi 25 patah perkataan)
2. Post link anda pada entry Hazwan.
3. Kalau boleh war2 kan kepada rakan2 blogger anda yang lain.*sharing is caring kan

Pemenang akan di kira berdasarkan "SLOGAN" yg kreatif dan padat..a.k.a mantoopp

Bila nama saya di tag oleh mama lynn muka ala2 merah padam konon blushing bila di tag oleh rakan blogger..tQ mama lynn..really appreciate it..wink 
 
alamak!!kena tag laa..ermm nak tag sape ea??sume yang baca entri ni boleh x?tapi ada 1 ni la saya mention name..hee Peri Pia

dengan ini,saya melancarkan slogan yang dicipta khas oleh Pari-pari Pagi a.k.a ekyn :-

"saya suka membaca kerana ilmu yang kita dapat ilmu itulah yang akan digunakan sehingga akhir hayat kita,jadi xrugi jika kita suka membaca"
 :):)

Nota Kaki : Saya bukan seorang Pengarang, jadi saya xpandai untuk mengarang ayat2 power kebaboomm..dah habis perah otak sampai berdarah2..ini jer dapat di hasilkan...hee


10 pengkritik tetap:

hairy said...

terima kasih awak sbab sudi join contest ni.....Segala info akan diupdate melalui FACEBOOK LIKE...klo nak like xpe xnak xpe...slogan akn dinilai oleh penaja...tq again :-)

~LoVE PiNk~ said...

sama2...

olloo yeke,saya xde fb laa..klu ade saya mesti like punya..hmm

Sally Yatiey said...

Goodluck :D

~LoVE PiNk~ said...

TQ..hee :p

amercorner.blogspot.com said...

singgah kat sini

dari contest yang sama . good luck :D


dah follow blog ni . harap dapat hit back oo :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Pecinta pink^^ said...

best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

Dari pemilik blog:
Gadis pecinta pink
http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

~LoVE PiNk~ said...

amer : folow u back..

p.pink : gd luck for u also...

Eppy Naza said...

hye..dtg dr segemn sama..done follow u..jom join kontes ni pulak..ada hadiah mnarik menanti anda!
http://eppy25.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-diaadd.html

~LoVE PiNk~ said...

eppy naza: hye dear..

tq 4 inviting me ...

~LoVE PiNk~ said...

eppy naza: hye dear..

tq 4 inviting me ...

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com