CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Monday, May 7, 2012

"mama lynn 1st giveaway"



hollaaaa..selamat petang semua..hari ni saya di tag lagi oleh kembar nama saya iaitu cik ckyn..TQ dear tag saya,ingat juga awk kt saya kan,hik2..so hari ni nak menghapdet tentang GA yang dianjurkan oleh mama lynn kita..sesiapa nak join click banner di atas oke!!comei kan banner tu?klu rase comei klick tau n join sekaki..hehehe

ayuh kita nengok syarat2nya :-

1. follow blog mama lynn (wajib)
2. create entri dengan tajuk "mama lynn 1st giveaway"
3. jangan lupa letak banner giveaway (seperti di atas)
4. follow mama lynn di twitter (tak wajib)
5. tag seorang rakan. kalau rajin lebih pun di alu-alukan.
6. tinggalkan link korang di ruangan komen entri ni.

tarikh tamat penyertaan : 15 mei 2012
  
 
cepat!!sementara stok masih ade..!!!wee~
 
nak tag sape eh??nasib sorang jer..
Peri pia la saya nak tag..huhuh
 
Nota Kaki : bulan lepas dah join banyak segmen n contest,xde 1 pon menang..keh keh xde ong la si Peri Pagi ni..agagaga  tapi saya join sekadar ingin suka2...dan menghargai org yg telah meng'tag kita..wee :D


2 pengkritik tetap:

lynn kamarul said...

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/05/bloglist-peserta-mama-lynn-1st-giveaway.html


senarai blog list....

ape pun million thanks join ;)

~LoVE PiNk~ said...

ur most wec...

wish me luck ea..

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com